Με φιλοδοξίες και συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε ο Μακεδονικός Κοζάνης (φωτο - βίντεο)

 Διακοπές τέρμα για τους παίκτες του Μακεδονικού που κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή Τάκη Καραθανάση  μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Με φιλοδοξίες και συγκρατημένη αισιοδοξία   πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  28/7 το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού, στο "στρατιωτικό " γήπεδο.

Μπορεί η προετοιμασία να θεωρείται συχνά... βάσανο, όμως η σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού Κοζάνης ξεκίνησε και με όνειρα και φιλοδοξίες
Λίγα .. μετρημένα λόγια, η παραμονή του περσινού κορμού, η προώθηση νεαρών από την Κοζάνη 2004  και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το πάζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις, ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Μέλη της διοίκησης  και το προπονητικό τιμ  που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση καλωσόρισαν παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού Γιώργος Κατσίκας αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές στη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι: « Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείξουμε σωστό χαρακτήρα να είμαστε οικογένεια , να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε όλοι μας.» 

Η πρεμιέρα  της προετοιμασίας συνδυάστηκε και μ’ ένα ευχάριστο γεγονός,  την μεταγραφή  και επίσημα του Θοδωρή Λαμπίρη στον Παναθηναϊκό Κ 20 .

 Ακολούθησε ομιλία και του γενικού αρχηγού Γιώργου Τσιάμη που ευχήθηκε με τη σειρά του καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.


Τέλος  ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Καραθανάσης , αναφέρθηκε στο τρόπο λειτουργίας του τμήματος και τους στόχους του Μακεδονικού που δεν είναι άλλοι από το καλό ποδόσφαιρο και την προώθηση  των νεαρών παικτών που προέρχονται από την ακαδημία .
 « Ξεκινάμε  την προσπάθεια για μία καινούργια χρονιά, η οποία απλώνεται μπροστά μας. Σίγουρα η χρονιά δε θα είναι εύκολη και επιβάλλεται από όλους να προσπαθήσουμε, για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. »

Ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τους τρείς γυμναστές -βοηθούς του, Ζαχαριάδη Λεωνίδα, Αργυρόπουλο Θωμά, (οι οποίοι θα είναι και ποδοσφαιριστές) και Καραθανάση Βασίλη (ο οποίος, θα βοηθήσει στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και στις ατομικές προπονήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών )  και παρουσίασε το πλάνο της προετοιμασίας.
Επίσης έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην πειθαρχία και στη σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι παίκτες του τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
«Οι μικροί θα σέβονται τους μεγάλους και οι μεγάλοι θα βοηθούν τους μικρούς » τόνισε ο Καραθανάσης τελειώνοντας .
Οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, παλιοί και νέοι, αφού φόρεσαν τις νέες τους εμφανίσεις προπόνησης πάτησαν χόρτο για την πρώτη προπόνηση που περιείχε ασκήσεις τακτικής με μπάλα  και τρέξιμο

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.

 Οι απουσίες:

Δημήτρης Βαρυτιμίδης, Χαράλαμπος Σαραφίδης ,  Φώτης Τσατσόπουλος, Ζήσης Νάνος, Δημήτρης Παπαστάμκος έλειπαν δικαιολογημένα από την πρεμιέρα και θα ενσωματωθούν στην ομάδα τις επόμενες ημέρες...

φωτορεπορτάζ





Σχόλια