Πρώτη με αισιοδοξία για το Μακεδονικό Φούφα -Τα φιλικά προετοιμασίας (φωτο - βίντεο)

Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έκανε σήμερα Τετάρτη ο Μακεδονικός Φούφα.
Με νέο τεχνικό ένα παλιό γνώριμο (ήταν παλιότερα στην ομάδα για 4 χρόνια και τη πρώτη χρονιά που ήρθε πήρε και το πρωτάθλημα στο Α΄ τοπικό) το Νίκο Εμμανουηλίδη και με νέα πρόσωπα τους Τσακαλίδη, Μαργιορίδη Γεωργιάδη και Μπερμπερίδη η ομάδα του Φούφα θέλει να είναι στις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος μετά την περσινή χρονιά που άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.
Μπορεί μεν να κατέκτησε το κύπελλο αλλά στο πρωτάθλημα έμεινε πολύ πίσω κάτι που δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας.
Έτσι φέτος είναι αποφασισμένοι (αυτό δείχνουν άλλωστε και οι μεταγραφές που έγιναν) να διεκδικήσουν το τίτλο και είναι σίγουροι ότι με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουν.
Ο Νίκος Εμμανουηλίδης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε «θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Από εκεί και μετά όλα θα έρθουν. Ενισχυθήκαμε και αν δούμε ότι «πονάμε» κάπου θα προχωρήσουμε και σε  άλλη (ες) μεταγραφές.

Ο Μακεδονικός κράτησε το περσινό κορμό (έφυγε μόνο ο Μπίντσης) και έτσι ξεκινάει από μια πολύ καλή αφετηρία αφού οι λίγες προσθήκες που θα γίνουν ευελπιστούν όλοι ότι θα «κολλήσουν» πολύ γρήγορα. Φυσικά κανείς δεν παραγνωρίζει και την δυναμικότητα των άλλων ομάδων αλλά φέτος είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Παρών στην πρώτη ήταν σχεδόν σύσσωμο το νέο και ανανεωμένο Δ.Σ. το αποτελείται από τους :
Πρόεδρος: Στράντζας Συμεών
Αντιπρόεδρος: Χάϊτας Θόδωρος
Γ. Γραμματέας: Σίκλης Νικόλαος
Ειδικός Γραμματέας: Χαϊτας Νικόλαος
Ταμίας: Μπίντσης Χρήστος
Μέλη: Ρακιτσιώτης Ζήζης
Χαϊτας Αλέξανδρος
Δούμπας Βασίλειος

Φροντιστής θα είναι ο Καρασιούνας Ευάγγελος και Γενικός Αρχηγός ο Καρσασιούνας Θεμιστοκλής.
Επίσης βοηθός του Νίκου Εμμανουηλίδη θα είναι ο Καλόγηρος Στέλιος.
Πριν την πρώτη προπόνηση έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Πρόδρομος ο οποίος τον πραγματοποιεί για 22η συνεχόμενη χρονιά.

Στην ομάδα αυτή τη στιγμή ανήκουν οι (από την πρώτη απουσιάζουν δικαιολογημένα κάποιοι παίκτες): Σακαρίδης Τ., Μπίντσης Ι., Μπερμπερίδης Χ., Ίτσκος Θ., Σιδηρόπουλος Θ., Χ΄΄ Ρούμπης Αθ., Μούκας Δ., Χαϊτας Ν., Κεσκιλίδης Θ., Κοτζαφίλιος Α., Γκόλης Λ., Πολυχρονίδης Αρ., Τοπάλης Σ., Καρασούνας Θ., Λεμόνης Ν., Κεσκιλίδης Λ., Λεσαϊ Α., Μπάκι Π., Μποτσιφάρας Η., Μίμης Θ., Δούφας Φ., Φαχαντίδης Μαξ., Μαργιορίδης Κ., Βογιατζής Η., Γεωργιάδης Χρ., Τσακαλίδης Χρ.

 Τέλος τα φιλικά που έχουν κλειστεί μέχρι στιγμής είναι: 10/8 Αναγέννηση Πτ. (εκ.)

14/8 Απόλλων Ακρινής (εν.), 17/8 Αλιάκμων Αιανής (εν.), 24/8 Super Cup με Εορδαϊκό, 27/8 Ελίμεια (εκ.), 1/9 Αγώνας Κυπέλλου και 3/9 Θύελλα Φιλώτα (εκ.)

Λήψη βίντεο: Νίκος Αμπαζτίδης 










Σχόλια