Εορδαϊκός: Να πετύχει ότι δεν κατάφερε πέρσι

 Με στόχο να ολοκληρώσει ότι άφησε μισό πέρσι ( βλέπε άνοδο στη Γ΄ Εθνική) ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του ο Εορδαϊκός.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με λίγους παίκτες ( οι περισσότεροι θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις) το τεχνικό δίδυμο Τσαγκαλίδη –Πακάλτση έκαναν την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους.

 
το τεχνικό δίδυμο Τσαγκαλίδη –Πακάλτση
Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε μέρα στο γήπεδο ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά (τα μόνα σίγουρα είναι αυτά στο τουρνουά του Μακεδονικού Κοζάνης και το super cup με το Μακεδονικό Φούφα).


Από την ομάδα αποχώρησαν οι Ακριτίδης Παύλος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Δούμκας Κώστας, Αδαμίδης Μπάμπης, Μπουράκης Μίλτος, Τσιλφίδης Γιάννης, Ποζίδης Κώστας, Κώνσταντινίδης Γιώργος και Κωνσταντινίδης Δημήτρης.


Μέχρι τώρα έχουν έρθει οι Σακαλής Χάρης (επιθετικός από Α.Ε. Κοζάνης), Βοριαζίδης Γιώργος (αμυντικός από Ελίμεια), Τακίδης Γιώργος (αμυντικός από Κ20 Βέροιας), Κωστικίδης Γιάννης (μέσος από Α.Ε. Περδίκα), Κωστάκογλου Μανώλης  (εξτρέμ από Ατρόμητο Πτολεμαΐδας) και Βογιατζή Μανώλη από Αχιλλέα Τριανδρίας.

Οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ και τις επόμενες ίσως γίνουν 2-3 μεταγραφές ακόμα.


Αυτή τη στιγμή στην ομάδα ανήκουν και οι Περπερδίδης Γιάννης, Καραπακλίδης Μανώλης, Τσαγκαλίδης Παναγιώτης, Λιάμης Νίκος, Νίκου Αλέξης, Συμεωνίδης Γιώργος, Σερσέμης Χρήστος, Σουγιουλτζής Κώστας, Τσαγκαλίδης Ηλίας, Μαυροματίδης Γιώργος, Τζουβάρας Δημήτρης, Χαϊτίδης Παύλος, Αμαραντίδης Φώτης, Δαλκερανίδης Δημήτρης.



Τις επόμενες μέρες θα διευκρινιστεί τι θα γίνει με τους Ακριτίδη Ακρίτα, Συμεωνίδη Κοσμά και Τσακώνη Χρήστο οι οποίοι θα μιλήσουν με τη διοίκηση. Ανάλογα με το τι θα γίνει θα εξαρτηθούν και οι μεταγραφές που θα γίνουν.



Θ. Ηλιάδης 

Σχόλια