Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης (handball): Δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χειροσφαίρισης

Ολοκληρώθηκε η ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χειροσφαίρισης κορασίδων. Ο Εθνικός, που συμμετείχε στο δεύτερο όμιλο στην Προσοτσάνη Δράμας, δεν κατάφερε να περάσει στην τελική φάση αφού έχασε από τον πρωταθλητή Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών και την ομάδα του Κορυδαλλού, ενώ έφερε ισοπαλία στον αγώνα με τη διοργανώτρια Προσοτσάνη. 
Το εισιτήριο για την Αθήνα και την τελική φάση πήραν η Ν. Ιωνία και ο Φέρωνας Βέροιας από τον πρώτο όμιλο και τα Γιαννιτσά και ο Κορυδαλλός από το δεύτερο όμιλο.
Ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας του Εθνικού που όλη τη χρονιά κατάφεραν πολύ σημαντικά πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες από αυτές συμμετείχαν και στα πρωταθλήματα των μεγαλύτερων κατηγοριών που σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες: γ΄ θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, άνοδο της ομάδας των γυναικών στην Α1 εθνική κατηγορία. Μπράβο σε όλες!!!!!! 



Σε όλα τα παιχνίδια έδειξαν αγωνιστικό ήθος πάνω απ’ όλα, μαχητικότητα, ομαδικό πνεύμα και με οδηγό το fair play κατέκτησαν τους στόχους που είχαν θέσει.

Οι προπονητές της ομάδας, Γιώργος Παπαδόπουλος και Νεκτάριος Βλάχος, οι παράγοντες της ομάδας και συμπαραστάτες των προσπαθειών των παικτριών και οι γονείς-φανατικοί φίλαθλοι και ακόλουθοι της ομάδας εύχονται καλό καλοκαίρι στα κορίτσια με ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.  

Σχόλια