Μακεδονικός Φούφα: Έχει 2 ισάξιες 11αδες με απουσίες η Ελίμεια

Στην πολύ ευχάριστη θέση να διαπιστώσει ότι έχει 2 ισάξιες 11άδες (και όχι μόνο) βρέθηκε ο προπονητής του Μακεδονικού Νίκος Εμμανουηλίδης στο φιλικό παιχνίδι με την Ελίμεια.
Σε ένα παιχνίδι λοιπόν όπου ξεκουράστηκαν οι 11 που ξεκίνησαν στο Super Cup η ομάδα του Φούφα κέρδισε άνετα με 5-0 έχοντας ακόμα 3 δοκάρια και πολλές ευκαιρίες.

Πως λοιπόν να μην απόλυτα ικανοποιημένος ο κ. Εμμανουηλίδης που την Πέμπτη θα προπονήσει την ομάδα για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι κυπέλλου με την Ελάτη στο Τρανόβλατο το απόγευμα του Σαββάτου.

Από την άλλη μεριά η Ελίμεια κατέβηκε με πολλές απουσίες και ο κ. Κουτσώνας έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Μακεδονικός σκόραρε 2 φορές με τον Κεσκιλίδη Θ., και από μία με τους Δούφα, Μίμη και Πολυχρονίδη Θόδωρο ενώ το αριστερό κάθετο δοκάρι σημάδεψαν 2 φορές ο Γεωργιάδης και μία ο Θ. Κεσκιλίδης.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδη, Ίτσκο, Κεσκιλίδη Λ., Λεσάϊ, Τσακαλίδης, Μαργιορίδης, Μίμης, Δούφας, Κεσκιλίδης Θ., Γεωργιάδης και Πολυχρονίδης Αρ.

Έπαιξαν ακόμα οι Μπίντσης, Καρασούνας, Πολυχρονίδης Θ., Συμεωνάκος, Βογιατζής.

Αυτοί που δεν αγωνίστηκαν καθόλου έκαναν προπόνηση.

ΑΕ Ελίμειας: Πατουλίδης, Χότζας, Καρατζέτζος, Τσόγκας, Καρανάνος, Πήττας, Καλύβας, Ζιάγκας, Τσακιλτζίδης, Κεϊσογλου, Κανάβας. (Γρηγοριάδης)


 Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα 

Σχόλια