Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2014 – 2015 α΄φάση Δύσκολη πρόκριση για τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας (φωτο - βίντεο)

Μ. Αλ. Άρδασσας – Ηρακλής Κρυόβρυσης 1-0

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε η Άρδασσα, που κέρδισε εντός έδρας τον γειτονικό Ηρακλή Κρυόβρυσης με 1-0.
Ήταν ένα παιχνίδι μέτριο, με λίγες καλές ευκαιρίες, ένα γκολ, και δυο δοκάρια για την ομάδα της Άρδασσας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ενώ στο δεύτερο ανέβηκε κάπως η ομάδα της Κρυόβρυσης και προς το τέλος πίεσε την άμυνα, για την  ισοφάριση.  

Φάσεις και γκολ
21΄ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Άρδασσας όταν βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή  ο Νικολαΐδης έπιασε το σουτ άλλα η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
23΄   νέα ευκαιρία για την Άρδασσα όταν σε έξυπνη μπαλιά του Ξανθόπουλου στον Σιδηρόπουλο, αυτός έπιασε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή άλλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αντωνιάδης.
25΄ σουτ του Ηλιάδη έξω από τηνμεγάλη περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
42’  το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Τσακαλίδη σκόρερ όταν σε σέντρα που έγινε έπιασε την κεφαλιά, ανενόχλητος και έκανε το 1-0 για την ομάδα της Άρδασσας.
44’ δεύτερο δοκάρι για τον Μέγα Αλέξανδρο, σε σουτ του Τσακαλίδη, έξω από τη μεγάλη περιοχή.   
45΄ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Κρυόβρυσης σε διαγώνιο σουτ του Αργυρόπουλου αλλά η μπάλα, πέρασε παράλληλα από την εστία του τερματοφύλακα της Άρδασσας Δημητριάδη.
55΄  οι γηπεδούχοι ζητούν  πέναλτι σε ανατροπή του Νικολαΐδη, άλλα ο διαιτητής έδειξε ότι παίζετε.
69΄ φάουλ με τον  Βερίκοκκου από πλάγια, ο Αργυρόπουλος θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά αλλά πάνω από τη γραμμή ο Δημητριάδης θα πει όχι…

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Μ. Αλεξ. Άρδασσας, οπού παραβρέθηκε σύσσωμη η καινούργια διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καρατέρπος με βοηθούς του κκ. Μπισούκη και Τέμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μ. Αλεξ. Άρδασσας: ( Τσεμπερλίδης): Δημητριάδης, Ηλιάδης, Χόντζα, Φολτόπουλος, Σερέτης, Τσαγκαλίδης, Καζαντζίδης, Τσακαλίδης( 85΄Ζησίος), Σιδηρόπουλος( 46΄Γαβριηλίδης), Ξανθόπουλος(63΄Κωνσταντινίδης), Νικολαίδης.

Ηρακλής Κρυόβρυσης:( Θεοδωρίδης): Αντωνιάδης, Χριστοφορίδης, Αργυρόπουλος, Βασιλειάδης( 75΄Τσακαλίδης), Βλάχος, Ιωσιφιδης(46΄Βερίκοκος), Λαζαρίδης, Ματσιγγάρης, Παντζούρης, Παπαδόπουλος Β, Τσενόλλι.


επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης  



Σχόλια