Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2014 – 2015 α΄φάση: Άνετη πρόκριση στη επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Μακεδονικό Φούφα (φωτο - βίντεο)

Έλατος Ελάτης – Μακεδονικός Φούφα
 Με μια επιβλητική νίκη με σκορ 9-1 επί του Έλατου Ελάτης άρχισε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο κύπελλο ο Μακεδονικός Φούφα.
Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Τρανοβάλτου (καταπληκτικός αγωνιστικός χώρος) η ομάδα του Μακεδονικού δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Ελάτη (κατέβηκε μόνο με 11 παίκτες) και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη θα είναι η νεοφώτιστη στην Α΄ Κατηγορία Αστραπή Κλείτου (κέρδισε εκτός του Πλατανόρευμα με 2-0) το Σάββατο στο Φούφα.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 4 φορές με το Γεωργιάδη (28ο, 30ο, 42ο και 85ο) και από μία με τους Κοτζαφίλιο (27ο), Κεσκιλίδη Θ. (33ο), Γκόλη (38ο), Δούφα (75ο ) ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Γκαραβέλας στο 7ο).
Το γκολ της τιμής για την Ελάτη πέτυχε ο Γρίβας στο 80ο.
Ο Φούφας έχασε και άλλες ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας της Ελίμειας έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Έλατος Ελάτης: Πολίτης, Τασισίμος, Γκαραβέλας, Ντίνας Απ., Ντίνας Β., Ντίνας Λ., Γκούμας, Γρίβας, Αθανασούλης, Αντωνόπουλος, Μπέσας.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Συμεωνάκος (40ο Δούφας), Κοτζαφίλιος, Κεσκιλίδης Λ., Φαχαντίδης (40ο Μίμης), Σιδηρόπουλος (46ο Λεσάϊ), Χατζηρούμπης, Γκόλης, Γεωργιάδης, Κεσκιλίδης Θ., Τσακαλίδης.

Διαιτητής: Δεληζήσης
Βοηθοί:  Σουλίδης Δ., Δραγώγιας

Μακεδονικός Φούφα 





Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα



εικονολήπτης: Αμπατζίδης Βασίλης 


Σχόλια

  1. Ισως το ακλονητο φαβορι για την ανοδο ο Φουφας...Υ.Γ. Αν και παιζουν 3 ομαδες (Τρανοβαλτο,Ελατη,Μικροβαλτο) και κανουν προπονηση 2 ομαδες (Τρανοβαλτο,Ελατη συμφωνα με πληροφοριες μου) ο αγωνιστικος χωρος περυσι Μαρτιο μηνα μετα τα χιονια ηταν καταπληκτικος...ισως το καλυτερο σε χλοοταπητα στο Ν.Κοζανης (& με προβολεις,κερκιδες σκεπαστες,κυλικειο). Συγχαρητηρια στους υπευθυνους του Τρανοβαλτου. Ενας Πτολεμα'ι'διωτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.