«Όχι» Ιωαννίδη για τα 30.000 ευρώ ενίσχυση στην ομάδα της Κοζάνης…

ioannidisΗ στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο νέος δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης αρνήθηκε κατ’ αρχήν, στη φάση αυτή τουλάχιστον, να δώσει τη συγκατάθεσή του για να δοθούν 30.000 ευρώ από το Δήμο, ως οικονομική ενίσχυση, στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης.


Το εν λόγω αίτημα έχει υποβάλει ήδη η ΠΑΕ Κοζάνη προς τη σημερινή δημοτική αρχή, με τον απερχόμενο δήμαρχο Λ. Μαλούτα να ενημερώνει σχετικά (και καλώς μάλλον) τον διάδοχό του. Μετά από τις σχετικές συναντήσεις και επαφές, τελικά ο Λευτέρης Ιωαννίδης αρνήθηκε να συμφωνήσει, σημειώνοντας πως δεν είναι μια καλή … αρχή να ξεκινήσει τη θητεία του δίνοντας χρήματα σε μια αθλητική ομάδα. Και στη συνέχεια να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες ομάδες και σωματεία. Πόσο μάλλον όταν προέχουν άλλες ανάγκες. Και ίσως δεν έχει και άδικο…

Σχόλια

  1. σωστος,τι σχεση εχει ο δημος με μια ποδοσφαιρικη ομαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με μια ποδοσφαιρικη ομαδα? μονοι σας φαγωνεστε εκει στη Κοζανη ..
    Αλλα βεβαια με 100 μονο οπαδους που εχουν απομεινει .. λογικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει ανάγκη η ομάδα της Κοζάνης τα 30 ψωροχιλιάρικα του Δήμου, η προεδράρα μας θα βάλει τα διπλάσια και τριπλάσια και θα πάει την ΚΟΖΑΝΑΡΑ εκεί ... εκεί στη Β' Εθνική !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτελους ενας ανθρωπος με μυαλο, δρομους, παρκα και πλατειες θελουμε κι αυτο που υποσχεθηκες για το νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.