Πρώτο δείγμα θετικό για τη Δόξα Ροδιανής - Ανανέωσε ο Παναγιωτελίδης ... επέστρεψε ο Καλαμπούκας

Πρώτο δείγμα θετικό για τη Δόξα Ροδιανής 
Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά, η Δόξα Ροδιανής, αφού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο της Ροδιανής, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Λευκοπηγής με σκορ 1-0.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης το πέτυχε στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου, ο νεοαποκτηθείς Αντώνης Γκλούμπος, μετά από πολύ ωραία πάσα του Παναγιώτη Ευαγγελόπουλου.
Η ομάδα της Ροδιανής, παρουσιάστηκε εντελώς ανανεωμένη, αφού αποχώρησαν πάρα πολλοί  παίκτες από την περσινή ομάδα  αλλά αποκτήθηκε σχεδόν μια ενδεκάδα  νέων  παικτών.


Ανανέωσε ο Πάνος Παναγιωτελίδης
Ο Πάνος Παναγιωτελίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ροδιανής για ένα ακόμη χρόνο.
Αν και για τον έμπειρο αμυντικό χαφ, ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες από την Α' και τη Β' κατηγορία, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα ...... που αγάπησε πολύ !!!!!!! όπως δήλωσε …



Επανήλθε, μετά από σοβαρό τραυματισμό ο Βαγγέλης Καλαμπούκας  
 Νέα μεταγραφή  για τη ΔΟΞΑ Ροδιανής, θεωρείται και η επιστροφή  μετά από δυο χρόνια, του Βαγγέλη Καλαμπούκα  που είχε τραυματισθεί σοβαρά στο γόνατο, μετά από σύγκρουση με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στο φιλικό που είχε δώσει η ΔΟΞΑ Ροδιανής, με την  Κ20 του Παναθηναϊκού, τον Αύγουστο του 2012 και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Κώστα Ρουσιάδη.





Σχόλια