Τα νέα του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης


Μπιλιώνη Λίλα 

Αλλαγές κι ενίσχυση στο προπονητικό team
Στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση στα αγωνιστικά τμήματα και φυσικά στις ακαδημίες, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015, ο Γυμναστικός ενίσχυσε με δύο ακόμη προπονήτριες τα τμήματά του και συγκεκριμένα εκτός από τον Δημήτρη Τιτέλη που θα έχει τα τμήματα των Γυναικών-Νεανίδων & Κορασίδων, την Μάρθα Ματσαρίδου που ανέλαβε τα τμήματα των παγκορασίδων και το Προαγωνιστικό Α, προσελήφθηκαν οι Ευαγγελία (Λίλα) Μπηλιώνη για το τμήμα Προαγωνιστικό Β, ενώ στις ακαδημίες ήρθε η Σουλτάνα (Τάνια) Καφετζή.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουν οι δύο νέες προπονήτριες θα αποτελέσουν καταλύτη στην προσπάθεια αναβάθμισης που επιχειρείται σε όλα τα τμήματα.
Βασιλική Παγούνη 
Εριφύλη Βαρέκα 
Θεοδώρα Αναστασιάδου 

Μετεγγραφές που ήρθαν στον Γυμναστικό
 

 Η μετεγγραφική περίοδο για τις ομάδες του Βόλεϊ τελείωσε στις 23/08/2014 και εκτός από τις Έλενας Παυλίδου και Ευμορφίας Πεχλιβανίδου που ανακοινώθηκαν από τον Σύλλογο μας, αποκτήθηκαν με ελεύθερη μετεγγραφή οι αθλήτριες Ευαγγελία Μπηλιώνη, Θεοδώρα Αναστασιάδου, Εριφύλη Βαρέκα και Βασιλική Παγούνη, από τον ΑΣ Πήγασο Κοζάνης, αθλήτριες που και στο παρελθόν αγωνίσθηκαν με την ομάδα μας, με σκοπό να ενισχύσουν για άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Επίσης επέστρεψαν στην ομάδα και οι Αλέκα και Ολυμπία Γκουντιού που είχαν δοθεί με υποσχετική ενός χρόνου στα Γρεβενά.


Έναρξη προπονήσεων των Ακαδημιών
Από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινάνε όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Συλλόγου σύμφωνα με το παλιό πρόγραμμα προπονήσεων και συγκεκριμένα στο ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ 16:00 Ακαδημία Β' , 17:00 Ακαδημία Α' , 18:00 Προαγωνιστικό Β΄, 19:00 Προαγωνιστικό Α΄ ΤΡΙΤΗ 20:00 Παγκορασίδες 21:00 Κορασίδες ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 Παγκορασίδες 19:00 Κορασίδες, ΠΕΜΠΤΗ 19:00 Προαγωνιστικό Β΄, 20:00 Παγκορασίδες, 21:00 Κορασίδες ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00 Ακαδημία Β΄, 18:00 Ακαδημία Α΄, 19:00 Προαγωνιστικό Β΄, 20:00 Προαγωνιστικό Α΄, ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 Ακαδημία Β΄, 16:00 Ακαδημία Α΄. Και στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου (Βερμίου) 06:15 Προαγωνιστικό Β΄. Ως γνωστόν το πρόγραμμα αυτό θα είναι προσωρινό μέχρι να δοθεί από το ΔΑΚ Κοζάνης, όπως μας διαβεβαίωσαν, εντός δεκαπέντε ημερών ένα νέο πρόγραμμα από την νέα Δημοτική αρχή.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες που πέτυχαν στα ΑΕΙ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τις παρακάτω αθλήτριες που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ) και τις εύχεται δύναμη και κουράγιο στην νέα τους προσπάθεια: ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ (Αγγλική Φιλολογία Θεσ/νίκης) ΖΗΝΩΝΙΔΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) στις Σέρρες , ΜΠΑΝΤΙΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) στην Κομοτηνή, ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) στα Τρίκαλα και ΣΚΟΡΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Παιδαγωγικό Θεσ/νίκης).


Σχόλια