Τελέστηκε ο αγιασμός του νεοσύστατου σωματείου Αναγέννηση Αργίλου-Αύριο το βράδυ ξεκινά η ομάδα τις προπονήσεις (Φωτο - Βίντεο )

Με τις ευλογίες της εκκλησίας και τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 10 Αυγούστου τις δραστηριότητες του, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Αργίλου στο γήπεδο του, που βρίσκεται στον Άργιλο.
H Αναγέννηση είναι ένα ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τον Άργιλο Κοζάνης, όπου τη φετινή αγωνιστική χρονιά, θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Κοζάνης.

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Γιάννης Τζιφόπουλος, ενώ  προπονητές της ομάδας είναι οι κύριοι Θόδωρος Ελευθεριάδης και Θόδωρος Παπαγιαννίδης (ποδοσφαιριστής της Κοζάνης 1966-1979). Αύριο κιόλας οι ποδοσφαιριστές πιάνουν δουλειά…. καθώς στις 8 και 30 το βράδυ θα γίνει η πρώτη προπόνηση, εν όψει της νέας χρονιάς που ξεκινά τέλος Σεπτεμβρίου.
Όπως δήλωσε στο Kozan. gr ο πρόεδρος του σωματείου κ.  Τζιφόπουλος έχουν συμφωνηθεί και τα πρώτα φιλικά με Αστραπή Κλείτους, Αγία Παρασκευή και Ιωνικό Βαθυλάκκου. Στο «στρατόπεδο» της ομάδας υπάρχει γενικά ένα αισιόδοξο κλίμα, αφού η ομάδα αν και «νέα», έχει αποκτήσει έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν για το ότι καλύτερο.
Η διοίκηση του συλλόγου να σημειωθεί πως έχει στείλει ήδη το σχετικό έγγραφο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην Αθήνα, προκειμένου να εγκριθεί η εγγραφή  του σωματείου στη δύναμη των ομάδων της ΕΠΣ Κοζάνης. Το θέμα βεβαίως είναι διαδικαστικό και αναμένεται να έχει αισιόδοξο αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά το σχήμα του Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος: Γιάννης Τζιφόπουλος, Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Πεϊμανίδου, Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Σιαμπανόπουλος, Ειδικός Γραμματέας: Γιώργος Κακουλίδης, Ταμίας: Παύλος Ζαρκάδας, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Κώστας Τσανίδης και Έφορος Ποδοσφαίρου ο Ιορδανής Παπαδόπουλος, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στους Πόντιους Βέροιας, αλλά και στην ΑΕ Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος





Σχόλια