Κοζάνη: Σύντομη η θητεία των Ημαθιωτών!

Μία πραγματικά απρόσμενη εξέλιξη στα μεταγραφικά της Κοζάνης εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα. Και ενώ η «ερυθρόλευκη» ομάδα είχε προχωρήσει στην ανακοίνωση των Κώστα Έξαρχου και Βασίλη Γιαουτζή αλλά και στη συμμετοχή του Γιάννη Πιέτρα στις προπονήσεις και στα φιλικά του συλλόγου, οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα φορέσουν τελικά τη φανέλα της ομάδας σε επίσημα παιχνίδια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Imathia Sports News, οι τρεις παίκτες, παρά το γεγονός πως υπήρξε καταρχήν συμφωνία με την ιστορική ομάδα, αποφάσισαν γα διάφορους λόγους ο καθένας (γνωρίζουμε και από τις δύο πλευρές τις αιτίες, οφείλουμε όμως κατά την άποψη μας να είμαστε διακριτικοί) να μην συνεχίσουν να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδα, παρά το γεγονός πως συμμετείχαν στην προετοιμασία. Μάλιστα, στην περίπτωση του Βασίλη Γιαουτζή, ο 24χρονος μέσος απουσίαζε για αρκετό διάστημα στην γειτονική πόλη και δεν συμμετείχε στο τουρνουά των «ερυθρολεύκων» προς τιμήν του Τέλη Δαϊρούση.
Επικοινωνήσαμε μάλιστα με στέλεχος της διοίκησης του ΦΣ Κοζάνης, ο οποίος μας επιβεβαίωσε το γεγονός πως οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και μάλιστα μέχρι την Κυριακή θα ανακοινωθεί επιθετικός.

Για τους τρεις ποδοσφαιριστές (οι οποίοι δεν θέλησαν να προβούν σε καμία δήλωση περί αυτού) είναι άγνωστο που και αν τελικά συμφωνήσουν με κάποιο σύλλογο, παρά το γεγονός πως ήδη (κυρίως σήμερα) έχουν δεχτεί πολλές κρούσεις από ομάδες τόσο του νομού μας όσο και όμορων (κυρίως) νομών.

Σχόλια