Διόσκουρος και ο Ανδρίτσος Νέος προπονητής στο παιδικό ο Γιώργος Μπούσιος

Σε συμφωνία με τον αθλητή Νικόλαο Ανδρίτσο ήρθαν οι Διόσκουροι Κοζάνης, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Ο αθλητής αγωνίζεται στην θέση 5 με ύψος 2.01 και την περσινή σεζόν ανήκε στον  Ηρακλή Κοζάνης που έπαιζε στην Β’ Εθνική.


Με αυτήν την μεταγραφή και τους αδερφούς Καρανώτα, οι Διόσκουροι δυναμώνουν πολύ στην γραμμή των ψηλών που πέρυσι αποδείχτηκε η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας.

Νέος προπονητής στο παιδικό ο Γιώργος Μπούσιος
Οι Διόσκουροι συνεχίζοντας με νέα δυναμική την αναπτυξιακή τους πορεία ανακοίνωσαν τη συνεργασία για την φετινή χρονιά με τον προπονητή Γιώργο Μπούσιο.
Ο νέος προπονητής θα αναλάβει το παιδικό τμήμα του συλλόγου καθώς και τα τμήματα των Α’ και Β’ ακαδημιών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Μετά από τις αλλεπάλληλες επιτυχίες στα τμήματα υποδομής και την παραγωγή ποιοτικών παικτών από τον σύλλογό μας, όπως προκύπτει από τις μετακινήσεις των αθλητών μας από τα τμήματα υποδομής σε μεγάλες ομάδες, με πιο πρόσφατες αυτές των Αλτίνη Κων/νου και Καρασίμου Γιάννη στον Άρη Θεσ/νίκης, Ντίνα Αθανάσιου στη Χ.Α.Ν.Θ. και Σαββίδη Παύλου στον Π.Α.Ο.Κ. Θεσ/νίκης, οι Διόσκουροι εντείνουν την προσπάθειά τους σεβόμενοι τους γονείς και τους αθλητές που τους εμπιστεύθηκαν συνεργαζόμενοι με έναν έμπειρο προπονητή.

Το βιογραφικό του νέου μας προπονητή:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ
Γεννημένος στις 6/5/1963.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1988, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση (βαθμός πτυχίου 7,66 ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ).

·         Επαγγελματική εμπειρία ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία Β’ βαθμιας και Α’ βάθμιας εκπαίδευσης: Δεκαοκτώ (18) έτη.

·         Επαγγελματική εμπειρία ως προπονητής καλαθοσφαίρισης:

1988-1990: Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Α.Σ «ΑΛΚΕΤΑΣ», Β’ κατηγορία Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ

1990-1992: Παιδοεφηβικά τμήματα μπάσκετ του Γ.Α.Σ «ΑΛΚΕΤΑΣ». Κατάκτηση πρωταθλήματος σε δύο αγωνιστικές περιόδους στον όμιλο της Κεντρικής Μακεδονίας.

1992-1994: Εφηβικό – Ανδρικό τμήμα στο Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, Β’ κατηγορία Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Άνοδος στην Α’ κατηγορία

1994-1996: Ανδρική ομάδα του Γ.Α.Σ «ΑΛΚΕΤΑΣ». Άνοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

1997-2006: Ακαδημίες και προπαιδικό τμήμα του Α.Γ.Ο Ρεθύμνου.

2007-2009: Ακαδημίες «ΛΑΣΣΑΝΗΣ» Κοζάνης”.

Σχόλια