ΑΣ Ποντοκώμης: Τινάζει τη μεταγραφική μπάγκα στον αέρα ..!!! (φωτο)

Μεταγραφικό τσουνάμι της Ποντοκώμης η οποία ανακοίνωσε 8 μεταγραφικά αποκτήματα

Ο κύβος ερρίφθη με την έλευση του στρατηγού!!! όπως έλεγαν και οι Ρωμαίοι !!!! και το όνομα αυτού Σαμαράς Λάκης γέννημα θρέμμα της ομάδας με πρωταθλήματα στην πλάτη του και πολλά κατορθώματα με πολλές ομάδες. Διακρίνεται για την αγωνιστικότητα του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του !!!

Επίσης ανακοίνωσε άλλους εφτά αξιόλογους ποδοσφαιριστές στέλνοντας μήνυμα ότι η Ποντοκώμη τη νέα σεζόν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πρόκειται για τους Αντάρα Στέφανο , Γρηγοριάδη Πέτρο , Αντωνιάδη Αλέξανδρο , Παπαδόπουλο Ραφαήλ, Μούσιο Νικόλαο Σαλονικίδη Γιάννη και τον 16χρονο ταλαντούχο Θοδωρή Γκαλιά, από τους Δαναούς που παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέση.  

Η διοίκηση του Α Σ ευχαριστεί φυσικά και τους ανθρώπους των Δαναών, που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, ώστε να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής.


Τέλος ο πρόεδρος της ομάδας, με δηλώσεις του τόνισε: «Κάναμε μια πολύ καλή κίνηση, πήραμε έναν εξαιρετικό παίκτη, αλλά και θαυμάσιο χαρακτήρα, κάτι που προέχει για εμάς και ελπίζουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο της Ποντοκώμης, που πραγματικά έχει στηρίξει και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Τους θέλουμε πάντα δίπλα μας!!!»









Σχόλια