Χτύπησε τρεις φορές η Καστοριά

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις  ολοκλήρωσε η Καστοριά η οποία «πατάει γκάζι» προκειμένου να σχηματίσει την ομάδα της νέας περιόδου.
Συγκεκριμένα παίκτες των γουναράδων αποτελούν και επίσημα ο Αλέξανδρος Καραθάνος κι ο Γιώργος Σαπανίδης οι οποίοι βρέθηκαν χθες στην ακριτική πόλη κι επικύρωσαν την συμφωνία τους με τον Τάκη Τσιρώνη και τη διοίκηση της Καστοριάς.

Ο Αλέξανδρος Καραθάνος  είναι 19 χρονών, ταλαντούχος επιθετικός που προέρχεται από τον Πιερικό ενώ ο Σαπανίδης είναι 25 χρονών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, πέρυσι είχε μια γεμάτη χρονιά στον Εθνικό Φιλιππιάδας (26 αγώνες – 3 γκολ).
Από κει και πέρα η διοίκηση της Καστοριάς ήρθε σε συμφωνία και με τον 22χρονο αμυντικό Ανδρέα Σουμέλα, ο οποίος αγωνίστηκε στους γουναράδες κι αποφάσισε να παραμείνει.   
Οι συγκεκριμένες κινήσεις αποτελούν το «πρώτο πιάτο» της ενίσχυσης της Καστοριάς η οποία αναμένεται να έχει συνέχεια με ακόμη δυο ισχυρά ονόματα.
Προχωρημένες συζητήσεις υπάρχουν με τον Σωτήρη Τσάτσο  και το Χρήστο Αθανασιάδη, ενώ «ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις με τον Σπύρο Γόγολο.

Όσον αφορά τις επαφές με τον Ανδρέα Παντζιαρά για τη θέση του προπονητή το ζήτημα δείχνει να παγώνει τουλάχιστον για την ώρα, με τον Πασχάλη Δημητρίου να παραμένει θέση μέχρι νεοτέρας.  

Σχόλια