Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Θύελλας Φιλώτα με τον Απόλλων Καλαμαριάς (video)

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας της Θύελλας Φιλώτα, χθες Τετάρτη 20 Αυγούστου η Θύελλα αναμετρήθηκε σε φιλικό αγώνα στα 3-5 πηγάδια Νάουσας με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων που παραβρέθηκαν παρακολούθησαν έναν ισάξιο αγώνα μεταξύ των ομάδων με πλούσιες φάσεις και ευκαιρίες.
 Το παιχνίδι έληξε 1-0 για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με γκολ που πέτυχε στο 6 λεπτό ο Θεόφιλος Κουρούπης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή..

Ο προπονητής της Θύελλας κ. Παπανώτας μας δήλωσε:
Πιστεύω πως δείξαμε πιο έτοιμοι από τον αντίπαλο, διότι για μας είναι το τέταρτο φιλικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών.
Ο προπονητής του Απόλλων Καλαμαριας Αλεξίου μας είπε πως είναι το πρώτο φιλικό για την ομάδα του μετά από δέκα μέρες προετοιμασίας και η προσπάθεια είναι μεγάλη, τονίζοντας παράλληλα πως ο Απόλλων χρειάζεται και άλλους παίκτες στο δυναμικό του ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Θύελλα Φιλώτα ( Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιμηχαλίδης, Κιοσκερίδης, Κλάζογλου, Σιδηρόπουλος , Γετίμης , Μπαμπάρης , Ζηνόβιος , Κόλα, Βελίδης, Μαρκόπουλος.
Έπαιξαν και οι:  Έλκας, Ανδρεάδης, Στασινόπουλος,Θεοδουλίδης,  Αποστόλου, Χαϊτίδης, Πεκάκης, Κοντογούλης  Δ., Καζαντζίδης, Πασχαλίδης, Σβίρος.  

Απόλλων Καλαμαριάς (Αλεξίου): Αναστασίου, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Ολισέ, Ακάσου, Μπιτσάκος, Κατσιαρός, Βέρτιν, Βαγγελόπουλος, Βρονταράς.
Έπαιξαν και οι: Σέρτζι, Τσιμεκίδης, Λουϊζίδης, Δήμου

Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Αν εισαι Α τοπικο περαστικα! Αν εισαι Γ εθνικη θα τα πουμε συντομα... τενεκε που θα μιλησεις για φιλωτα... και γραψε ονομα

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. τι να πεις και συ... μια πολη 60000 κοσμο ουτε Β εθνικη δεν επαιξες. Αχρηστοι!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.