Γ’ ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου – Δαναοί Κοζάνης 0-2 (φωτο - βίντεο)

Με το …αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις περιόδου 2014-2015 η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, αφού ηττήθηκε το απόγευμα το απόγευμα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο γήπεδο Τρανοβάλτου από τους Δαναούς Κοζάνης με σκορ 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατέκτησαν μια δίκαια νίκη, αν και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή και στα δυο γκολ των Δαναών.
Στο πρώτο ημίωρο η ομάδα των Δαναών ξεκίνησε καλύτερα και αφού έχασε καλές ευκαιρίες στο 9΄, 13΄και 16΄, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 30΄ με πέναλτι που χτύπησε εύστοχα ο Τοπάλης. Πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Σαΐτη στον Δεληογλάνη μέσα στην περιοχή σε μια ακίνδυνη φάση, που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.


Το τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα του Αίαντα, που βγήκε μπροστά και δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες στο 34΄, στο 41’ και στο 45΄ για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ιδιαίτερα στη φάση του 41ου λεπτού, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φάση του αγώνα, όταν μετά από σουτ του Πουλαράκη και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των Δαναών, ο επερχόμενος Ζιώγας πλάσαρε από κοντά στην κενή εστία αλλά η μπάλα αποκρούστηκε με υπερένταση από αμυντικό. Στη συνέχεια της φάσης φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή ο Τζουκόπουλος, με το διαιτητή να δείχνει «παίζετε» και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τον ευνοϊκό άνεμο, περιοριζόμενοι σε κάποια κερδισμένα κόρνερ που πέρασαν άκαρπα. Αντίθετα οι παίκτες των Δαναών, αντεπιτέθηκαν προς το τέλος του αγώνα πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ στο 83΄ και χάνοντας δυο ακόμη ευκαιρίες στο 77΄ και 92΄. Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους έγινε όταν, μετά διείσδυση επιθετικού από αριστερά, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στην κενή εστία, η απόκρουση του αμυντικού που πρόλαβε τη μπάλα κόντραρε στο σώμα του Βάρκα και κατέληξε στα δίχτυα, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες και τους φιλάθλους του Μικροβάλτου, που υποστήριξαν ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του.


Μέτρια έως αρκετά καλή η διαιτησία των Κωνσταντινίδη – Λαζαρίδη – Χρυσοστομίδη, που έδωσε κάποια «δικαιώματα» στους γηπεδούχους να διαμαρτυρηθούν.      


Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αίας Μικροβάλτου: Καβουρίδης Νίκος, Παλιανόπουλος Νίκος, Θεοδουλίδης Κώστας, Μαρκόπουλος Βασίλης, Καραμήτρος Ιωάννης, Τζιούτζιος Γεώργιος, Σαΐτης Γιώργος, Ζιώγας Σπύρος, Πουλαράκης Νίκος (58΄Μάστορας Χάρης), Τζουκόπουλος Αλέκος (58΄ Γιαννόπουλος Αντώνιος ), Τζουκόπουλος Απόστολος (69΄ Αλεξόπουλος Αχιλλέας ).

Δαναοί Κοζάνης: Μακεντούδης Αγ., Κανελιάς Κ., (88΄ Μαλιάρας ), Συμεωνίδης Αλ., Μπουντούρης Δημ., Τοπάλης Αν., Κατρακαζάς Αν., Βάρκας Ιωαν., (81΄ Χατζησαββίδης),  Δεληογλάνης Θεοδ., Κεμεντσετζίδης Παν., Τηλέμης Αθαν., Γυφτόπουλος Αχ., ( 71΄ Ιωάννου Δημ.).







Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr

Σχόλια