Α’ ΕΠΣΚ Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-0 (φωτο)

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερες στιγμές από τους φιλοξενούμενους χρειάσθηκε το τραγικό λάθος του επόπτη Κουτζιακουντζίδη να κατακυρώσει γκολ οφσάιτ  (βλέπε βίντεο www.siatista.info)  για να νικήσει η Σιάτιστα την κατώτερη των περιστάσεων ΑΕΠ.


Το φιλμ του αγώνα:
4΄ πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν σε φάουλ του Ίττη στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Ζερβανταρίδη λίγο άουτ.
7΄ επέλαση του Τσιούκρα Χ. σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
45΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους εκτελεστής ο Παπαρίζος κεφαλιά Τσικόπουλου διώχνει ο Ζηνόβιος.
49΄ φάουλ με εκτελεστή τον Κατσαντώνη απόκρουση Ζηνόβιου.
50΄ κόκκινη κάρτα στον Νασιόπουλο (δεύτερη κίτρινη) όταν σταμάτησε επιθετική ενέργεια της ΑΕΠ με το χέρι.
56΄ ο Κωνσταντινίδης θα πασάρει μέσα στην περιοχή στον Χουιλίδη πριν προλάβει να σουτάρει θα διώξει αμυντικός.
62΄ αντεπίθεση απ’ το χώρο του κέντρου των γηπεδούχων με το Τσιούκρα Χ. θα πασάρει δεξιά στον Παπαρίζο αυτός θα βγάλει ωραία σέντρα στο πίσω δοκάρι κεφαλιά του Μπούρτσου Μ. στην φάση παρεμβαίνει ο Τσικόπουλος από εμφανή θέση οφσάιτ με νέα κεφαλιά αλλάζει την πορεία της μπάλας και κάνει το 1-0.
68΄ απευθείας κόκκινη στον Ζηνόβιο για έντονες διαμαρτυρίες στον βοηθό που έλεγχε την περιοχή της ΑΕΠ για το οφσάιτ γκολ.
78΄ ο Κωνσταντινίδης σε κατά μέτωπο επίθεση θα ανακοπεί με φάουλ λίγο έξω απ’ την περιοχή το φάουλ θα εκτελέσει ο Ίττης η μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια του Βήττα.
86΄ αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Τσιούκρας Χ. θα πασάρει παράλληλα μέσα στην μικρή περιοχή στο Ντέρο Β. αυτός θα σουτάρει αλλά ο εκτελών χρέη τερματοφύλακα Τσίλης θα αποσοβήσει με ωραία απόκρουση.
95΄ φάουλ για την ΑΕΠ εκτελεστής ο Γκέτσιος η μπάλα θα περάσει πάνω απ’ το τείχος αλλά θα βρει στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του εξουδετερωμένου Βήττα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζούγρας και βοηθοί οι κ. κ. Τσαμπάζης και Κουτσιακουτζίδης (χωρίς σχόλια).

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς) Βήττας Μυλωνάς Τσαρτσίδης Κατσαντώνης Νασιόπουλος Μπούρτσος Μ. Στεργίου Θ. (67΄ Ντέρος Β.)  Τσιούκρας Χ. (88΄ Νούσιος)  Μπούρτσος Π. Παπαρίζος (83΄Στεργίου)  Τσικόπουλος

ΑΕΠ  Καραγιαννίων (Σαμαράς Γιαν) Ζηνόβιος Τσίλης Γκέτσιος Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Ίττης Παπακωνσταντίνου (46΄ Χουϊλίδης)  Λιάμης (60΄  Θεοδωρίδης ) Κωνσταντινίδης Σαββούδης Δημόπουλος (46΄ Τραπεζανλίδης)  









Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στους κ, Διαιτητές για την επιλεκτική όραση και ακοή τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.