Β’ ΕΠΣΚ Τιτάν Σερβίων – ΑΟ Τρανοβάλτου 1-1

Σημαντικό αποτέλεσμα για το Τρανόβαλτο που στάθηκε όρθιο μέσα στα Σέρβια και λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη.
Ψυχωμένοι και πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο η ομάδα του Δ. Παρασκευά μπλόκαρε τον Τιτάνα ο οποίος είχε απλά την κατοχή μη μπορώντας να απειλήσει  την εστία του Θ. Αρίδα.
Στο α' μέρος  στο 20’ μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή του Τρανοβάλτου θα χαθεί η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Τιτάν.

Στο 30’ τρομερή εκτέλεση φάουλ του Γ. Αρίδα με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο β' μέρος το ίδιο σκηνικό με τον Α.Ο.Τ. να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να επιτεθεί χάνοντας και 2 πολύ καλές ευκαιρίες με Παρασκευόπουλο Ν., και Πατσικόπουλο Ν. στο 60΄ και 65΄ και τον Τιτάν να έχει μια άκαρπη υπεροχή.
Στο 75΄ ο Γκούμας Ηλ. θα ανατραπεί και θα κερδίσει το πέναλτι στο οποίο θα ευστοχήσει ο Παρασκευόπουλος Ν. για το 0-1.
5΄ λεπτά αργότερα ο Νιζάμης Ν. με το φοβερό σουτ στο παραθυράκι της εστίας του Αρίδα θα φέρει το ματς στα ίσια 1-1, φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play  καθώς ο Λάμπρου Χρ. βρισκόταν τραυματίας στο χορτάρι.
Στο χρόνο που έμεινε καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.

ΑΟ Τρανοβάλτου: Αρίδας Θ., Γκουτζιομήτρος Θ., Τσαφαράκης Γ., Ντούσιας Αθ.(83’Πατσικόπουλος Ευ), Νακόπουλος Αθ., Γκούμας Ηλ., Γκρανόπουλος Β., Λάμπρου Χρ., Παρασκευόπουλος Ν., Αρίδας Γ.(78΄Κοζικόπουλος Αθ.), Πατσικόπουλος Ν.

ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝ. ΚΥΡΙΑΚΗ 05/10/2014 Α.Ο.ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ-ΛΙΒΑΔΕΡΟ

Β.Γ.

Σχόλια