Α’ ΕΠΣΚ Αλιάκμων Αιανής – ΑΣ Βελβεντό 1-1

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Αλιάκμονα, για τρίτο ματς έμεινε αήττητο το Βελβεντό. Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χάνοντας ευκαιρίες με τους Κουτσογεωργόπουλο, Κωστίκα, στο 41΄ ο Τσέλα ανέτρεψε τον Κουτσογεωργόπουλο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Νίκος Λαγός (1-0).
Στο 45΄ σουτ έξω από την περιοχή του Μπαλάνη στο οριζόντιο δοκάρι, στο 79΄ ο Τσαρσιταλίδης γύρισε την μπάλα και ο Παναγιώτης Τρίχας με πλασέ, αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» (1-1).

Στο 88΄ ο διαιτητής Ζούγρας απέβαλε τον Κωστίκα για εξύβριση (οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι και αντίπαλος ποδοσφαιριστής είχε βρίσει) και στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκαν διαδοχικά από τον πάγκο οι Πάρης Δουλγερίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος και ο γενικός αρχηγός της Αιανής, Γιώργος Τζιμουλάκας.
 Στο 90΄ σουτ του Ευαγγέλου απέκρουσε ο Μωυσίδης, νέο σουτ του Μπαλάνη, απέκρουσε ο Μωυσίδης, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της Αιανής για τη διαιτησία του Ζούγρα, τονίζοντας πως «ένα ήσυχο παιχνίδι κατάφερε να το χαλάσει». Ο αγώνας τελείωσε με πολλές αποδοκιμασίες προς τον διαιτητή.

Αλιάκμων Αιανής (Παπαδόπουλος Β. – Δουλγερίδης): Μωυσίδης, Μαρούδης, Σταθόπουλος, Στ. Βαβλιάρας, Κωστίκας, Άλκ. Μπούκος, Σκουτέλας, Λαγός (82΄ Κοκκώνας), Τσίγγανας (58΄ Μπούλης), Κουτσογεωργόπουλος, Ράπτης (68΄ Γκόντουρας).


ΑΣ Βελβεντό (Παπαδόπουλος Θ.): Καραλίγκας, Ταϊρης, Τσέλα (46΄ Τρίχας), Σαμαράς, Μπαλάνης, Τυρολόγος, Ευαγγέλου, Καλτσούνης (80΄ Νατσιούλας), Τσαρσιταλίδης, Διβηκέλης, Πιτσιάβας (65΄ Κοριτάρι). 

επιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης 

Σχόλια

  1. Το παιχνιδι το χάλασε ο ποδοσφαιριστης της Αιανης που εβρισε τον δικο μας δημιουργωντας αναστατωση απο το πουθενα.Σωστη λοιπον η κοκκινη.Και οσο για τα παραπονα της Αιανης τι θελατε δηλαδη να κανει ο διαιτητης οταν μπηκατε ολοι μεσα και ο γενικος αρχηγος σας τον εσπρωξε.Οι αποδοκιμασιες στο τελος μαλλον για την δικια σας συμπεριφορα θα ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.