Α’ ΕΠΣΚ ΑΜΣ Γαλατινή - Εορδαϊκός 1-7

«Σίφουνας» ο Εορδαϊκός, «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο μέσα στη Γαλατινή. Οι γηπεδούχοι είχαν νεανικό σύνολο, που προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Για τους νικητές του Κώστα Τσαγκαλίδη από δύο γκολ σημείωσαν οι Γιώργος Μαυροματίδης (στο 8΄ με πλασέ και στο 70΄ με ατομική ενέργεια), Γιώργος Σικαλόπουλος (στο 34΄ με πλασέ και στο 41΄, αφού εκμεταλλεύθηκε ασθενή
απόκρουση του τερματοφύλακα), από ένα γκολ σημείωσαν οι Ηλίας Τσαγκαλίδης (στο 15΄ με σουτ εκτός περιοχής), Παναγιώτης Τσαγκαλίδης (στο 20΄ με «καρφωτή» κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σικαλόπουλου) και Γιώργος Τακίδης (στο 60΄ με σουτ εκτός περιοχής). Η Γαλατινή μείωσε σε 1-2 με τον Χρήστο Γιαννή.

Πολύ καλός ο διαιτητής Καραλιόλιος (Ρίγκος, Ράντζας) από τα Γρεβενά.

ΑΜΣ Γαλατινή (Καραμιχάλης): Μακρής, Πλάνος, Κουτρότσιος, Γιαννής, Ρούσσης, Ηλίας, Καραμιχάλης (46΄ Λαζής), Βουρονίκος (70΄ Αλεξίου), Τσιολάκης (46΄ Γκαργκάλας), Τσαφής, Καρανάσιος.


Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης): Περπερίδης, Χαραλαμπίδης (50΄ Κωστάκογλου), Τακίδης, Π. Τσαγκαλίδης (53΄ Νίκκου), Τζουβάρας, Συμεωνίδης (61΄ Κωστικίδης), Μαυροματίδης, Σακαλής, Σικαλόπουλος, Σερσέμης.

επιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης 

Σχόλια