Ποιοι είναι οι 11 Περιφερειακοί προπονητές

Ο Κώστας Τσάνας, επιβραβεύεται για τη συνέπεια και το έργο του, και μετά την ανανέωση του συμβολαίου με την ΕΠΟ, θα αναλάβει να καλύψει τον ρόλο του απερχόμενου συντονιστή των 11 Περιφερειακών Προπονητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, Λεωνίδα Βόκολο.


Συνεπώς, το "Στρατηγικό Σχέδιο Σάντος" αναφορικά με την ανάπτυξη των εθνικών ομάδων, θα συνεχίσει και φέτος, χωρίς να παρεκκλίνει της πορείας του, έχοντας ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην Εθνική Ανδρών και τις "μικρές" Εθνικές τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Ελπίδων, που θα είναι και σύμβουλος του Ρανιέρι.
Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ήδη τα ονόματα των περιφερειακών προπονητών, μεταξύ των οποίων αρκετοί μετέχουν για πρώτη φορά στις διαδικασίες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "το ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση για την πρόσληψη των ακόλουθων περιφερειακών προπονητών:

Γεώργιος Φοιρός (1η περιφέρεια)
Πέτρος Στόιλας (2η περιφέρεια)
Νικόλαος Βασιλείου (3η περιφέρεια)
Νικόλαος Θεοδοσιάδης (4η περιφέρεια)
Γεώργιος Λαδιάς (5η περιφέρεια)
Παναγιώτης Τοκπασίδης (6η περιφέρεια)
Σπυρίδων Λιβαθηνός (7η περιφέρεια)
Βασίλειος Νταλαπέρας (8η περιφέρεια)
Πολύβιος Χατζόπουλος (9η περιφέρεια)
Ευάγγελος Σπανός (10η περιφέρεια)
Ευάγγελος Πρόκος (11η περιφέρεια).


Συντονιστής των περιφερειακών προπονητών θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας και ήδη έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω συγκεντρώσεις: 3/10/2014 στην Αθήνα, 13/10/2014 στη Κρήτη, 15/10/2014 στην Αθήνα και 17/10/2014 στη Θεσσαλονίκη.

acadimies.gr

Σχόλια