Α’ ΕΠΣΚ Αναγέννηση Εράτυρας – Αλιάκμων Αιανής 2-2

Τα μοιράστηκαν όλα Αναγέννηση και Αλιάκμων, σε παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, στην επανάληψη αντεπιτέθηκε η Αιανή. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 6 παίκτες κάτω των 20 ετών στην αρχική ενδεκάδα. Στο 16΄ και 30΄ ο Τζέλος απέκρουσε σωτήρια τετ-α-τετ του Τζώτζη και σουτ του Τσίτσαρη αντίστοιχα, στο 40΄ ο Χόρχε Τσίτσαρης γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Νίκος Τζώτζης πέτυχε το 1-0.
Στο 65΄ ανατροπή του Τσίγγανα από τον Δημητριάδη, στο πέναλτι ευστόχησε ο Αντώνης Γκόντουρας (1-1), ενώ στο 68΄ σέντρα του Τσακώνη και ο Σάκης Κουτσογεωργόπουλος με κεφαλιά, έκανε το 1-2. Στο 77΄ ο Ζαρκοδήμος απέκρουσε σωτήρια στο τετ-α-τετ του Κουτσογεωργόπουλου, στο 83΄ σέντρα του Τζώτζη και ο Δημήτρης Λαζαρίδης με κεφαλιά, ισοφάρισε.

Αρκετά καλός ο διαιτητής Πανυτσίδης (Δραγώγιας, Σύκος), στο 95΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τσακώνης, για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αναγέννηση Εράτυρας: ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ, Δημητριάδης, ΜΟΥΣΤΑ, Κίλης, Μήλιος, Τσιόρκας, Μαυρίδης, ΤΖΩΤΖΗΣ, Τσίτσαρης, Λαζαρίδης (85΄ Αποστολόπουλος), Αντωνιάδης.

Αλιάκμων Αιανής: Τζέλος, Μαρούδας, Ηλ. Μπούκος (46΄ Σκουτέλας), Σταθόπουλος, Κωστίκας, Άλκ. Μπούκος (55΄ ΓΚΟΝΤΟΥΡΑΣ), Κουτσογεωργόπουλος, Στ. Βαβλιάρας, ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ (75΄ Μπούλης), ΤΣΑΚΩΝΗΣ, Λαγός. 

επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης 

Σχόλια