Β’ κατηγορία – 2ος όμιλος: Με το δεξί τα Πετρανά .. Λύγισαν δύσκολα την αντίσταση Χαραυγής (βίντεο)

Κεραυνός Πετρανών – Μ. Αλ. Χαραυγής 2-1

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Κεραυνός Πετρανών νικώντας εντός έδρας 2-1  τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής . Αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την δυνατή αυτή αναμέτρηση.
Οι κιτρινόμαυροι του Παναγιώτη Ευαγγελιστή  κατάφεραν να υπερκεράσουν τα εμπόδιο της αξιόμαχης Χαραυγής και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα  της  Β΄ κατηγορίας.
 
Στο πρώτο ημίχρονο  οι γηπεδούχοι αν και έπαιζαν από το 30΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα  ήταν καλύτεροι και είχαν την κατοχή .
Στο 15΄προηγήθηκαν με γκολ του Κυριαζή Κώστα , σκορ που ήταν και ημιχρόνου . Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και στο 56΄ο Χαραλαμπίδης θα κερδίσει πέναλτι.

Το πέναλτι θα εκτελέσει ο Βάιος Ψαλίδας και θα γράψει το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν πλέον τίποτα περισσότερο να χάσουν βγήκαν μπροστά και κατάφεραν στο 80΄να μειώσουν με γκολ του Γιάννη Μυροφορίδη και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.


Στο 87΄μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Χαραυγή να ισοφαρίσει όταν ο Στάθης Πουτογλίδης , θα στείλει τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι , στην επαναφορά ο Κατίδης θα πιάσει από κοντά το σουτ, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ



Σχόλια