Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Π. Βοΐου – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 3-1

Ακαδημία Π. Βοΐου
Την πρώτη φετινή νίκη σημείωσε η Ακαδημία Βοΐου, κάμπτοντας την αντίσταση της Αναγέννησης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ αποφασιστικά και ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν εντυπωσιακοί, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ελλείψεις και μόλις 14 άτομα στην αποστολή. Στο 23΄ ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από αρκετό κόσμο, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έγινε το 1-0, με τη διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ που δεν υπέδειξε η επόπτρια Γάτσου.

Στο 38΄ ο Λαδάς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 2-0, στο 65΄ ανατροπή του Παρλάνη από τον Σ. Στεργιόπουλο, στο πέναλτι ευστόχησε ο Κοσμίδης.
 Το σκορ έκλεισε στο 90΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Καραγιάννης. Οι νικητές είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, οριζόντιο σε σουτ του Ελευθεριάδη (ακολούθησε κεφαλιά του Χάλου σε κενή εστία, άουτ) και στη συμβολή σε βολίδα του Πατούρι.

Διαιτητής: Κουτσώνας (Γεωργιάδης, Γάτσου), παράπονα εξέφρασε η Αναγέννηση.

Ακαδημία Π. Βοΐου: Αποστολίδης, ΔΟΝΟΥΛΗΣ, Δ. Στεργιόπουλος, ΛΑΔΑΣ, Αλεξίου, Παπουτσίδης (75΄ Φασούλας), Πατούρι, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Σ. Στεργιόπουλος (84΄ Δ. Τουλιόπουλος), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (63΄ Χρ. Τουλιόπουλος), ΧΑΛΟΣ.


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Νότας, Π. ΤΣΙΝΤΟΣ, Ανδρονικίδης, Τσόμπο, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, Χρ. Τσιντός,  ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ, Λούσιος, ΓΚΕΚΑΣ, Καλογιαννίδης (66΄ Πολατίδης), Παρλάνης.

επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης  

Σχόλια

  1. Σιγα μωρε τι εγινε.. Απλα το πρωτο γκολ που φαγαμε ηταν 3 μετρα οφσαιτ. Μονο η εποπτρια κ ο διαιτητης δεν το ειδαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.