Α’ ΕΠΣΚ: Πέτυχε εύκολα το 3 στα 3 o Μακεδονικός Φούφα

ΑΕ Περδίκκα – Μακεδονικός Φούφα 1-5
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο όσο χρειαζόταν, πετυχαίνοντας 5 γκολ, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι ο Μακεδονικός Φούφα πέρασε εύκολα από το Περδίκκα και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα αλλά χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να προηγηθεί και να διώξει το άγχος.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά να κάνουν γρήγορα το 0-2 αλλά σχεδόν αμέσως υπέπεσαν σε πέναλτι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν.
Στη συνέχεια όμως ο Μακεδονικός δεν είχε όρεξη για «αστεία» σοβαρεύτηκε και έφτασε στο εμφατικό 1-5.

Καλή η διαιτησία των Τσιγγένη- Τέμη – Τζουβάρα.

Φάσεις και γκολ
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Περδίκας και πήγε να αιφνιδιάσει το Μακεδονικό αλλά το σου του Παπαδόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14ο ο Λ. Κεσκιλίδης έκανε μπροστινή μπαλιά ο Βαρνασίδης δεν συνεννοήθηκε με το Μπουράκη και σημείωσε αυτογκόλ για το 0-1.

Στο 20ο ο Σακαρίδης απέκρουσε το σουτ του Φίλκα και στο 23ο ατομική προσπάθεια και σουτ Γκόλη απέκρουσε ο Μπουράκης, νέο σουτ από το πρώτο ψηλά άουτ.
Στο 34ο σέντρα Κοτζαφίλιου άστοχη έξοδος Μπουράκη, κεφαλιά Σιδηρόπουλου άουτ και τρία λεπτά αργότερα σουτ Φαχαντίδη δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 40ο σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 43ο ο Σιδηρόπουλος έστρωσε στο Μούκα που σούταρε αλλά ο Μπουράκης απέκρουσε και πάλι.
Στο 53ο όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Σιδηρόπουλος έγινε κάτοχος της πάσας και δεν αστόχησε για το 0-2.
Αμέσως μετά αδράνεια της άμυνας του Μακεδονικού ο Σακαρίδης ανέτρεψε το Μπουράκη και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Β. Λόφτσαλης για το 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το Περδίκα να κάνει «ορέξεις» για κάτι καλό και στο 61ο ο Γκόλης σέντραρε και ο Φαχαντίδης με πλασέ έκανε το 1-3 ενώ στο 67ο εκτέλεση φάουλ του Τσακαλίδη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπουράκης.

Στο 71ο ο Γκόλης μόνος απέναντι στον Μπουράκη δεν μπόρεσε να το νικήσει αλλά αμέσως μετά έξοχος συνδυασμός Γκόλη- Σιδηρόπουλου- Θ. Κεσκιλίδη με το τελευταίο να κάνει το 1-4.
Στο 75ο το σουτ του Ν. Μπουράκη βρήκε τη ρίζα της κάθετης δοκού ενώ δοκάρι είχε και ο Μακεδονικός στο 82ο σε κοντινό σουτ του Σιδηρόπουλου.
Στο 88ο ο Σ. Βλάχος μπήκε από δεξιά και πλάγια αλλά το πλασέ απέκρουσε ο Σακαρίδης και στο 89ο σέντρα Χ΄΄ Ρούμπη και ο Θ. Κεσκιλίδης με διπλή προσπάθεια έκανε το τελικό 1-5.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Μακεδονικού η πάντα επικίνδυνη Ακρινή το Σάββατο εντός έδρας.

Α.Ε. Περδίκκα: Μποράκης, Βαρνασίδης, Αρσενίδης Α., Παπαγρηγορίου (72ο Παναγιώτου), Βλαδίκας, Μπουράκης Ν. (82ο Λόφτσαλης Ι.), Λόφτσαλης Β., Δαλάκας, Φίλκας( 79ο Βλάχος Σ.), Παπαδόπουλος, Λυπιρίδης.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Κεσκιλίδης Λ., Τσακαλίδης (76ο Πολυχρονίδης Α.), Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Φαχαντίδης, Σιδηρόπουλος, Κεσκιλίδης Θ., Χάϊτας (20ο Δούφας), Μούκας (66ο Χ΄΄ Ρούμπης), Γκόλης.



Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια