Α’ ΕΠΣ: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Μακεδονικός Σιάτιστας 3-4

Ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης ο Μακεδονικός πέρασε νικηφόρα από την Πτολεμαΐδα, σε παιχνίδι με πολλά γκολ. Στο 25΄ ο Χρήστος Τσιούκρας τροφοδότησε τον Σάκη Τσικόπουλο, που πέτυχε το 0-1, στο 35΄ ο Χρήστος Τσιντός με βολίδα στο «Γ», ισοφάρισε. Στο 38΄ ο Άλντο Τσόμπο έπιασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο και 2-1, αλλά στο 41΄ αντεπίθεση της Σιάτιστας, συνδυάστηκαν Θ. Στεργίου, Τσιούκρας, τελικός αποδέκτης ο Σάκης Τσικόπουλος και 2-2.
Στο 46΄ ο Χρ. Τσιντός ανέτρεψε τον Νούσιο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Χρήστος Παπαρίζος, στο 55΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Νούσιος. Στο 51΄ νέα αντεπίθεση του Μακεδονικού, ο Τσιούκρας έδωσε στον Σάκη Τσικόπουλο, που πέτυχε χατ-τρικ (2-4), στο 91΄ μείωσε με εύστοχο πέναλτι ο Χρήστος Τσιντός.


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παπάς Κ.): Νότας, Π. Τσιντός (60΄ Λούσιος), ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ, Κοσμίδης, ΤΣΟΜΠΟ, ΧΡ. ΤΣΙΝΤΟΣ, Κουτσομήτρος, Αραμπατζής (52΄ Σωτηρίου), Γκέκας (75΄ Καλογιαννίδης), Παρλάνης, Φαχαντίδης.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Βήττας, Μυλωνάς (90΄ Τ. Ντέρος), Τσαρτσίδης, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, Κ. Στεργίου, Π. ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ, Θ. Στεργίου (55΄ Δαϊνάς), Νούσιος, ΧΡ. ΤΣΙΟΥΚΡΑΣ, Παπαρίζος (87΄ Ζαγκουντίνος), ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Ιωαννίδης Β., Μπέλτσου

επιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.