Β’ ΕΠΣΚ: Ήττα σοκ στο 93’ για τη Δόξα Ροδιανής

Παναγιωτελίδης Πάνος  
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΔΟΞΑ Ροδιανής ηττήθηκε από την σκληροτράχηλη ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ Βαθυλάκκου με σκορ 2-3.
Ένα ματς που όλα πήγαν στραβά από την αρχή για τους γηπεδούχους, αφού νωρίς -  νωρίς ο Κερασιώτης έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Ταραμάνης χτύπησε  στο πόδι σε μια κόντρα, πολύ νωρίς και συνέχισε τον αγώνα σχεδόν κουτσαίνοντας. Να  προσθέσουμε άδω  και τις πολλές ελλείψεις της ομάδας της Ροδιανής  για διαφόρους λόγους!!!


Οι ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε πολύ μέτριο ποδόσφαιρο.
Τις καλύτερες φύσεις που θα θυμόμαστε είναι τα δυο πέναλτι, που δόθηκαν, ένα για κάθε ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 στο 20' λεπτό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση του Παναγιωτελίδη στο 42'.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν καλύτερο με την ομάδα της Ροδιανής να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνα και προσπαθούσαν να βρουν την ευκαιρία να χτυπήσουν στην κόντρα.

Αυτό κατάφεραν να το πετύχουν στο 70' κάνοντας το σκορ 1-2.
Στο 80' ο Παναγιωτελίδης με έναν κεραυνό περίπου από 35 μέτρα, θα ισοφαρίσει εκ νέου σε 2-2 και θα κάνει και δυο τα  προσωπικά του τέρματα. Και ενώ φαινόταν ότι οι ομάδες θα μοιράσουν τους βαθμούς, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια βαθιά μπαλιά, βρέθηκε μόνος του ένας παίχτης των φιλοξενούμενων και κατάφερε να πλασάρει τον Τσουλουκίδη από πολύ κοντά και  να κάνει το τελικό 2-3.

Δόξα Ροδιανής (Ρουσιάδης): Τσουλουκίδης, Νάνος, Κερασιώτης (Αραβόπουλος), Ταραμάνης, Κεντεποζίδης, Δαβάνης (Παπαντωνίου), Τσιάμης, Τσουλουκίδης Δ., Παναγιωτελίδης, Τσουλουκίδης, Χλιαράς.


Γ. Μάστορας-  ntobas.blogspot.gr 

Σχόλια