ΕΑΣ Ανθότοπου: Άντεξε για ένα ημίχρονο

Με το βαρύ 0-4 αποχαιρετά την διοργάνωση του Κυπέλλου από την πρώτη φάση η ομάδα του Ανθότοπου, χωρίς ωστόσο το γεγονός αυτό να προβληματίζει έντονα διοίκηση και προπονητικό τιμ, καθώς είναι πεπεισμένοι πως η ομάδα θα είναι απολύτως έτοιμη στην σέντρα του πρωταθλήματος.
Όλα τελείωσαν στην επανάληψη του παιχνιδιού, όταν εκεί που ο Ε.Α.Σ ανέβαζε ρυθμό, όταν εκεί έχανε κλασικές ευκαιρίες, εκεί ήταν η ομάδα της Αιανής,
η οποία εκμεταλλευόμενη τις στιγμές αδράνειας στην άμυνα του Ανθότοπου, καθάρισε το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς μάλιστα να δείξει τίποτα το ιδιαίτερο η ομάδα της Α' κατηγορίας.
Από την αρχή του παιχνιδιού, αυτή που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες, ήταν η ομάδα του Ανθότοπου, παίζοντας μάλιστα ανοιχτά τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλές αντεπιθέσεις, μία από τις οποίες μάλιστα  βρήκε δίχτυα,  διαμορφώνοντας το σκορ στο 0-4.
Μετά το 60' λεπτό έγινε εμφανής η κούραση στα πρόσωπα των παικτών του Ε.Α.Σ, κατάσταση η οποία δεν τους πτόησε και μέχρι το 90' τα έδωσαν όλα, αποσπώντας το χειροκρότημα τόσο της διοίκησης όσο και του κόσμου.

Η αρχική ενδεκάδα: Θ.Ζιώγας, Λ.Βρόικος, Γ.Τσελαπτσής(Αστέρις), Δ,Μπόντσας, Ν.Κουρκούτας, Κ.Μαρασλίδης, Σ.Τριανταφυλλίδης, D.Tili, Γ.Μπίχας, Γ.Τοπαλίδης (Μπαλιδάκης), Γ.Γοτουχίδης
MVP: Θωμάς Ζιώγας. Αν και το αποτέλεσμα δείχνει συντριπτικό γι' αυτόν, ήταν ο καλύτερος της ομάδας, κρατώντας την ομάδα στο ύψος της, με σωτήριες επεμβάσεις.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από τον Βρόικο μέχρι τον Τίλι, με τους Μπίχα και Μπόντσα να λύνουν και να δένουν μαζί με τον Κουρκούτα να καθαρίζει στην άμυνα, ήταν οι παίκτες που κράτησαν τον πήχη ψηλά για την ομάδα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Προερχόμενος από τραυματισμό, υποσχόμενος για το μέλλον, ο Γοτουχίδης ήταν αποκομμένος μόνος στην επίθεση, χωρίς καμία βοήθεια, και αρκέστηκε στις ατομικές ενέργειες, εναποθέτοντας όλες τις ελπίδες του εκεί για την επίτευξη κάποιου τέρματος.


Λαζαρίδης Τάσος        





  

Σχόλια