Α’ ΕΠΣΚ Δύσκολη επικράτηση του Απόλλωνα - Φωνές για την διαιτησία από τον Μακεδονικό (φωτο - βίντεο)

Απόλλων Ακρινής – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0
Ο Απόλλων Ακρινής  επικράτησε δύσκολα  με 1-0 του Μακεδονικού Κοζάνης   χάρη σε γκολ του Αντωνιάδη Θόδωρου στο 82' με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Αποστολίδη και πήρε τους τρεις βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το φάουλ στο διαιτητή και στον  επόπτη υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε κανένα φάουλ αλλά απεναντίας προηγήθηκε φάουλ υπέρ τους που δεν δόθηκε.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι που συνέχισαν να διαμαρτύρονται  έντονα ,έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτζιακουτζίδη με απ’ ευθείας κόκκινη, και του Μαμάτσιου με δεύτερη κίτρινη.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν κι απ τις δύο ομάδες ήταν όλες κι όλες 5-6  .
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος αλλά ήρθε ένα γκολ του Θόδωρου Αντωνιάδη  στο 82' μετά από σέντρα - φάουλ του Αποστολίδη για να δώσει την νίκη στην ομάδα της Ακρινής.

Οι ελάχιστες φάσεις
Στο 35΄σουτ Σέχι μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος
Στο 37΄φάουλ Αποστολίδη κεφαλιά Φωτιάδη , άουτ
στο 50΄δυνατό σουτ Αποστολίδη λίγο έξω
στο 75΄παράλληλη σέντρα Κουτζιακουτζίδη δεν προλαβαίνει ο Ζαχαριάδης με προβολή
Στο 80΄λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού , δεν προλαβαίνει ο Αντωνιάδης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα
Στο 82΄ σέντρα - φάουλ του Αποστολίδη κεφαλιά του Αντωνιάδη 1-0
 Στο 93΄φάουλ επικίνδυνο Νικολάου σύγχυση στην περιοχή μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος

Παράπονα και ευχαριστίες του Μακεδονικού
Μετά την λήξη του παιχνιδιού έντονα ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του Μακεδονικού για τον διαιτητή κ. Σωτηριάδη , αλλά κυρίως για τον επόπτη κ. Συμεωνίδη .
Ευχαρίστησαν όμως την διοίκηση και τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία τους
Όπως επισήμαναν, εδώ και χρόνια οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι άριστες και καμιά κακή διαιτησία δε θα τις χαλάσει.
Τέλος θέλουμε να υπενθυμίσουμε τις τέσσερις αποβολές μας στα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος  καθώς ένα γκολ που μας ακυρώθηκε κι ένα πέναλτι που δε μας δόθηκε... 

Απόλλων Ακρινής (Κατακαλίδης) Παπαδόπουλος, Πεχλιβανίδης(50΄Ακριτίδης ), Τσανακτσίδης, Αντωνιάδης Θ., Ευθυμιάδης, Τσεμπερλίδης, Φωτιάδης, Αποστολίδης, Αντωνιάδης Γ. (90΄Θαλαλαίος), Χατσίδης(65΄Θωμαίδης), Σαλονικιδης.

Μακεδονικός Κοζάνης :(Καραθανάσης) Πάντος, Πιλικίδης Αρ.( 65΄Ζαχαριάδης , Πηγαδάς, Αντωνόπουλος,  Πιλικίδης Στ. , Καραγιώργος, Μαμάτσιος, Τσατσόπουλος, (83΄Νάννος) Νικολάου , Κουτζιακουτζίδης, Σέχι

Διαιτητής: Σωτηριάδης

Βοηθοί : Συμεωνίδης , Παπαδόπουλος  Μ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.