Γ’ Εθνική κύπελλο: Ανατροπή και πρόκριση

fouit.gr
Καστοριά – Έβρος Σουφλίου 2-1
Οι «γουναράδες» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής
Μπορεί το παιχνίδι στην Καστοριά να ξεκίνησε ιδανικά για τον Έβρο Σουφλίου αλλά εκείνοι που χαμογέλασαν τελικά και πήραν την πρόκριση για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής ήταν οι γηπεδούχοι.
Μόλις στο 15’ λοιπόν ο Τοπούζης ύστερα από μπαλιά του Κουρέλα δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Όμως, οι γηπεδούχοι στο 21’ «απάντησαν» όταν μετά από φάουλ του Μπορόζη ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Τσαπάνη και κατέληξε στα δίχτυα του Γκουτζελά. Τελικά, το γκολ της νίκης-πρόκρισης στους «γουναράδες» πέτυχε στο 52’ ο Καραθάνος που πήρε την ασίστ από τον Μπορόζη και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Α.Γ.Σ. Καστοριάς (Π. Δημητρίου): Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Τσόπρας (63’ Σπανός), Μηλιάτης, Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρης, Καραθάνος, Γράγκος, Γανόλης (63’ Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Μπορόζης (75’ Κεφάλας).

Έβρος Σουφλίου (Γ. Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Μπάμνιος, Ραφαήλ, Λίτσιος, Τσαπάνης (46’ Παντελίδης), Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ (55’ Στέρεφ), Εφραιμίδης, Κουρέλας, Ντόλας (70’ Γωνιάδης), Τοπούζης.

Σχόλια