Β’ ΕΠΣΚ Άνετη η πρώτη νίκη για τον Ερμή Ασβεστόπετρας

Ερμής Ασβεστόπετρας – Πολυνίκης 4-1

Ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στο γήπεδο της Ασβεστόπετρας το απόγευμα του Σαββάτου.
Εκεί ο τοπικός Ερμής κέρδισε τον Πολυνίκη με 4-1 σημειώνοντας έτσι τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που γνώρισαν τη 2η ήττα τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 έχοντας το πλήρη έλεγχο του ματς.
Ο Πολυνίκης από το 40 και μετά ανέβασε την απόδοση του απείλησε με κάποιο γκολ αλλά αντί να το πετύχει το δέχτηκε στο 67. Στη συνέχεια κατάφερε να μειώσει αλλά τα αμυντικά του κενά ήταν μεγάλα με αποτέλεσμα η Ασβεστόπετρα να πετύχει ακόμα ένα τέρμα και να φτάσει στη νίκη με 4-1.

Φάσεις γκολ
 Μόλις στο 1ο λεπτό ο Σουγιουλτζής με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ ενώ 2 λεπτά μετά το σουτ του Ν. Σίσκου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 16ο ο Ποπιντάκος με αριστερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον Άτσου στο 26ο και 36ο να λέει όχι σε σουτ του Καραμανλή και τετ-α-τετ του Ποζίδη.
Στο 39ο κόρνερ του Μπακίδη εξ΄ επαφής κεφαλιά του Βουνοτρυπίδη σε κενή εστία άουτ και στο 44ο σου του Κατσιμαντά ελάχιστα έξω.
Στο 53ο σουτ του Μπακάλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Αντωνίου και στο 67ο ο Κοπατσάρης ανέτρεψε μέσα στη περιοχή το Ποζίδη και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ν. Σίσκος.
Στο 72ο τετ-α-τετ του Πιπιντάκου απέκρουσε ο Άτσου και 2 λεπτά αργότερα φάουλ του Ιωαννίδη άστοχη έξοδος του Αντωνίου σουτ του Γρηγοριάδη άουτ ενώ στο 78ο τετ-α-τετ του Αποστολίδη απέκρουσε ο Αντωνίου.
Ένα λεπτό αργότερα ο Μπακίδης έβγαλε σε καίρια θέση τον Νικολάου που πλάσαρε για το 3-1.
Στο 82ο όμως ο Χ. Γκαγκανιάρας μπήκε μόνος από δεξιά και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 αφού στο 87ο ο Σουγιουλτζής, στο 89ο ο Χ. Ακριτίδης και στο 92ο ο Νικολάου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.


Ερμής Ασβεστόπετρας: Αντωνίου, Καραμανλής, Κατσιμαντάς, Γκαγκανιάρας Κ., Μπαλτζής, Χινδιρίδης (73ο Παπαδόπουλος), Πιπιντάκος (84ο Δεληγιάννης), Ακριτίδης, Ποζίδης (68ο Γκαγκανιάρας Χ.), Σίσκος Ν., Σουγιουλτζής.



Πολυνίκης: Άτσου, Χ΄΄ Βασίλης (14ο λ.τ. Βουνοτρυπίδης), Φολτόπουλος, Κοπατσάρης, Σάπκαρης, Χασάπής, Αποστολίδης, Μπακάλης (71ο Γρηγοριάδης), Βρυζίδης (46ο Ιωαννίδης), Μπακίδης, Νικολάου.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Τσιγγένης Α.- Βαρδιάμπαση και Τσιγγένη Μ.





ρεπορτάζ - φωτο 
e-ptolemeos
Θ. Ηλιάδης 
βίντεο
Β. Πουλασικίδης 

Σχόλια