Γ’ Εθνική – κύπελλο Τζάμπα ήττα -αποκλεισμός για την Κοζάνη

Κοζάνη - ΑΕ Καραϊσκάκη 0-1

Κάποτε ο Ίβιτσα Όσιμ είχε χαρακτηρίσει πόρνη τη μπάλα, αφού έχει δικούς της κανόνες κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική.
Στο πέρασμα του χρόνου η δήλωση ενός από τους κορυφαίους τεχνικούς που πέρασε από τη χώρα μας έγινε τίτλος, πρωτοσέλιδο και ατάκα σε όσα ματς, το τελικό σκορ απείχε παρασάγγας   από την εικόνα του αγώνα.
Ένα ματς, το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν μια άνετη νίκη των ερυθρόλευκων , εξελίχθηκε σε  νίκη - πρόκριση της Α.Ε Καραϊσκάκη με 1-0 στις καθυστερήσεις

Όταν δε βάζεις γκολ ...δέχεσαι γκολ ….

Ο «νόμος του ποδοσφαίρου» μίλησε στο παιχνίδι του 1ου Γύρου του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής 2014-15 ανάμεσα στην Κοζάνη και την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Η Κοζάνη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά στις καθυστερήσεις ο Ραμπαβίλας της Α.Ε. Καραϊσκάκης  έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Ευκαιρίες για την Κοζάνη είχαν ο Τσικόπουλος στο 10΄ στο 42΄και στο 77΄, ο Γκέκα στο 35΄ και 48΄, ο Δρόσσος στο 45΄ο Χαματάι στο 80΄.
Δοκάρι είχαν  οι δύο ομάδες , τον  Γκέκα στο 69΄η Κοζάνη και με τον Παπανίκου στο 33΄ η  Α.Ε Καραϊσκάκη

Κοζάνη : Χατζηγιαννάκης, Ντούκα, Ματούλας, Ντεμιράϊ, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάι, Γκέκα, Ταφαρλής, Δρόσος (50 Παπαδόπουλος)

Α.Ε. Καραϊσκάκης: Γκόρτζης, Παπανίκου, Βασίλας, Αβραμίδης, Κακαβάς, Νταλάκας (75 Κατσούλας), Καβαλάρης, Μπαλάφας, Στάντσετιτς (62 Παγώνης), Ραμπαβίλας, Κυριάκος.

Διαιτητής: Παλιούρας

Βοηθοί: Κούλα, Παπαναστασίου (Μακεδονίας)

Σχόλια