Την πρώτη της επαφή με τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων είχε η νέα πρόεδρος της ΔΕΠΑΚ κα Φάνη Φτάκα – Ίση κατανομή των ωρών προπόνησης στο κλειστό, ζήτησαν οι περισσότεροι σύλλογοι (φωτο - βίντεο)

Συνάντηση με τους εκπροσώπους  των αθλητικών συλλόγων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Κοζάνης, του Στρατιωτικού γηπέδου και του κλειστού της Σκ΄ρκας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, με πρωτοβουλία της νέας προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, κας Φάνης Φτάκα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σκ’ρκας και αφού έγινε μια «επιθεώρηση» του κλειστού, αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ, ακολούθησε  σύσκεψη στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΔΑΚ.
 Η κα Φτάκα δήλωσε στα ΜΜΕ, πως: «Στόχος της συνάντησης είναι να δούμε από κοντά τα προβλήματα και να καταγράψουμε τις ελλείψεις, για να συζητήσουμε όλοι μαζί και να προτείνουμε εφικτούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων, εντάσσοντας τον όλο σχεδιασμό σ’ έναν βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο προγραμματισμό». Να σημειωθεί πως ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι, είναι αυτό των ωρών που έχουν στη διάθεση τους για προπονήσεις.
 Οι περισσότεροι εκπρόσωποι ζήτησαν από την κα Φτάκα, ίση κατανομή των ωρών, έτσι ώστε όλες οι ομάδες να προπονούνται καθημερινά, καθώς πολύ σύντομα αρχίζουν τα πρωταθλήματα στο Μπάσκετ και το Βόλει.








Θανάσης Τέγος
kozan.gr



Σχόλια