Γ’ Εθνική: Ακόμα βάζει γκολ η Κοζάνη

Βατανιακός - Κοζάνη 0-6
 
Μια σαρωτική Κοζάνη έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στην Γ’ Εθνική διαλύοντας –και μάλιστα εκτός έδρας- τον Βατανιακό με σκορ 6-0! 
Χατ-τρικ ο Τσικόπουλος.
Ποιος είδε την Κοζάνη και δεν φοβήθηκε… Η ομάδα του Γιάννη Προβίδα έκανε πλάκα στον Βατανιακό, τον οποίο σάρωσε με το εντυπωσιακό 6-0 για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 18’ με κεφαλιά του Ντούκα, ενώ στο 41’ ο Καραμπατζάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Τσικόπουλος.
Ο… διασυρμός ήρθε μέσα σε επτά λεπτά! Κι αυτό γιατί ο Τσικόπουλος σκόραρε στο 61’ στο 63’ και στο 68’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο διπλό της ομάδας του. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Δρόσος λίγο πριν τελειώσει το ματς, υπέγραψε τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, με τους Κατερινιώτες να βγάζουν κακή εικόνα.
Διαιτητής ο Τζουμαλάκης, με βοηθούς τους Καμπούρη, Ζιγκερίδη, όλοι από την ΕΠΣ Σερρών.

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης) Τζήμας, Μαυρόπουλος, Χαρτοματζίδης, Παναγιωτίδης Σάβ., Καραγιάννης, Πιριτζάους, Παναγιωτίδης Γιώρ. (73΄Ερμάλ), Δαλαμήτρας (55΄Κυπαρίσσης), Φουλίδης, Ποτουρίδης, Βραχνός (65΄Μυλιόρδος)


Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας) Βίδρας, Ντούκα, Ματούλας, Μπιμπιρης, Μαλούτας (65΄Μίνος), Καραμπατζάκης (70΄Αλιατίδης), Τσικόπουλος, Ντεμιράϊ, Γκέγκα, Χαματάϊ, Παπαδόπουλος ( 57΄Δρόσος)

Σχόλια