Β’ ΕΠΣΚ Χορταστικό παιχνίδι στη Μαυροπηγή (βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου 
Άρης Μαυροπηγής – Βέρμιο Καρυοχωρίου 3-4
Χορταστικό  παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της  Μαυροπηγής, με την ομάδα του Βερμίου να κερδίζει τον τοπικό  Άρη Μαυροπηγής με 4-3 και να σημειώνει την πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Ήταν   ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, 7 γκολ και πολλές  χαμένες ευκαιρίες από πλευράς της  ομάδα του Βερμίου, που έπρεπε το είχε φτάσει σε αστρονομικό σκορ.
Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι το ημίχρονο έκλεισε με 3-2 υπέρ του Βερμίου, ενώ το δεύτερο ημίχρονο  ξεκίνησε με σκληρά μαρκαρίσματα. Η ομάδα του Βερμίου  έχασε ένα σωρό  ευκαιρίες με μοιραίους παίκτες τους Χαρίτων και τον Κοτταρίδη, που σε τουλάχιστον 5 περίπτωσης  κλότσησαν της ευκαιρίες για γκολ.

Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 10΄ για την ομάδα του Βέρμιου όταν ο  Γκιούρος  έβγαλε την σέντρα από το χώρο του κέντρου για τον Παπαδάκη, αυτός  έφυγε  πίσω από την πλάτη των αμυντικών της Μαυροπηγής, έπιασε το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ.

20΄ Χαμένη ευκαιρία με τον Παπαδάκη του Βερμίου όταν σε σέντρα του Γεωργιάδη, μονός του έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε  άουτ.

24’  ευκαιρία  για την ομάδα του Βερμίου με τον Χαραλαμπίδη Αμβ όταν έπιασε το σουτ ανενόχλητος  αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας  της Μαυροπηγής  Λόγγου.

27΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για την ομάδα του Βερμίου και το 0-1 όταν σε σέντρα του Παπαδάκη μέσα στην μικρή  περιοχή, έκανε την προβολή ο Κοτταρίδης η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία  κάτω στην γραμμή του τέρματος. Ο επόπτης  που είδε την φάση έδωσε το γκολ. Εδώ να επισημάνουμε ότι διαμαρτυρήθηκαν η υπεύθυνη της ομάδας της Μαυροπηγής για το γκολ ότι δεν πέρασε την γραμμή.

32΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ  για το Βέρμιο και το 0-2  όταν από κόρνερ του Χαρίτων η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι εκεί  βρέθηκε ο Κοτταρίδης , έκανε κάτι σαν σουτ η μπάλα πήρε  παράλληλη τροχιά από την εστία εκεί βρέθηκε ο Πανάκης που με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-2.

35΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για την Μαυροπηγή όταν έκανε το σουτ ο Βαμβακάς, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βερμίου Βαρβαρούσης αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα και έγινε το 1-2.

37΄Ευκαιρια για το Βέρμιο όταν από πάσα του Χαρίτων στον Ρωσσίδη, αυτός  μπήκε μόνος του έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Λόγγου.

38΄ Χάνει μοναδική ευκαιρία  η Μαυροπηγή  όταν σε σέντρα του Αθανασιάδη, βρέθηκε μόνος του ο Βαμβακάς, έκανε το σουτ αλλά έπεσε στην γωνία ο τερματοφύλακας του Βερμίου Βαρβαρόυσης και έδιωξε σε κόρνερ.

39΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ   Στο αμέσως επόμενο λεπτό έχουμε το 2-2 για την ομάδα της Μαυροπηγής όταν σε κόρνερ που εκτέλεσαν, έδιωξε ο Πανάκης με κεφαλιά, στην πορεία βρέθηκε ο Σόσκος που με σουτ ισοφάρισε τον αγώνα.

44΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ  Το 2-3  για το Βέρμιο, όταν σε σέντρα που έβγαλε ο Χαρίτων, κατέβασε την μπάλα ωραία ο Κοτταρίδης, άδειασε τον αμυντικό, έκανε το πρώτο σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά στην επαναφορά πήρε το ριμπάουντ και με νέο σουτ έκανε το 2-3.
60΄ ευκαιρία για το Βέρμιο όταν μπήκε μόνος του ο Χαρίτων έπιασε το σουτ αλλά κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε πλάγιο.

63΄ Νέα ευκαιρία για το Βέρμιο  με τον  Χαρίτων όταν σε πάσα που των έβγαλε ο Κοτταρίδης αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε  άουτ.

64΄ Έχουμε την συρτή σέντρα  του Παπαδάκη, η μπάλα περνάει από όλους στην πορεία είναι ο Χαρίτων που σε κενή  εστία στέλνει την μπάλα άουτ.

75΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Το 2-4 για το Βέρμιο με το σουτ του Χριστοφορίδη μετά από πάσα του Κοτταρίδη.

80΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ  Η ομάδα της Μαυροπηγής  κέρδισε  πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Δημητρίου και έκανε το 3-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Σουλίδης Δ με επόπτες  κ.κ Χατζή Βαρδιάμπαση .

Συνθέσεις:
Άρης  Μαυροπηγής: ( Καραγεωργιόυ). Λόγγου, Δημητρίου, Μπάρμπας, Αθανασιάδης Λ, Σαμουκατσίδης, Αθανασιάδης Α, Σόσκος ( 68΄ Βαφειάδης), Παπάζογλου, Γιοβανίδης, Βαμβακάς, Μελίδης(λ.τ 27΄Μπερναλής).

Βέρμιο Καρυοχωρίου: (Γεωργιάδης) Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Ρωσσίδης, Καθαρόπουλος, Γκιούρος, Παπαδάκης( 67΄Χατζηλιάδης),Πανάκης, Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ,( 72΄ Χριστοφορίδης), Χαρίτων(88΄Χαραλαμπίδης Δ).




Γραφείο τύπου: Βέρμιο Καρυοχωρίου

Σχόλια