Γ’ ΕΠΣΚ: Την απειρία του πλήρωσε ο Ατρόμητος Δροσερού

Ατρόμητος Δροσερού – Ελπίδες Ελλησπόντου  2-1 
Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα ακόμα και να κερδίσει έχασε ο Ατρόμητος Δροσερού στην επανεμφάνιση του μετά από 8 χρόνια στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.
Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Δρεπάνου έχασε από τις επανεμφανιζόμενες Ελπίδες Ελλησπόντου με 2-1 αν και προηγήθηκε με 0-1.

Το Δροσερό προηγήθηκε στο 25 ο όταν μετά από σουτ του Κάλφα και ασθενή απέκρουση του τερματοφύλακα ο Τεπετζής από κοντά έκανε το 0-1.
Η ισοφάριση για τις Ελπίδες ήρθε στο 40ο όταν με γυριστό σουτ του Μεντεσίδη.
Στο 2ο ημίχρονο το Δροσερό ήταν καλύτερο και πίεσε τους γηπεδούχους με τον διαιτητή Τζουβάρα να αφήνει πολλά παράπονα στους φιλοξενούμενους που «φωνάζουν» για 2 πέναλτι σε τραβήγματα πάνω στον Κάλφα και τον Καραγάτσογλου.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο στο 92ο εκτέλεση φάουλ από το κέντρο όλη η άμυνα του Δροσερού αδράνησε (απειρία) και ο επερχόμενος  Περισανίδης έκανε το 2-1 με το διαιτητή να μην αφήνει να γίνει ούτε σέντρα.

Ελπίδες Ελλησπόντου: Καρσλιανίδη, Καζαντζίδης, Μυλωνάς, Γεωργιάδης, Τσαβδαρίδης (58ο Χουλουηλίδης), Περισλανίδης, Αραπίδης, Παταρίδας, Στεφανίδης, Μεντεσίδης, Μακρής (85ο Επεζίδης).

Ατρόμητος Δροσερού: Τάλης Γ. (85ο Παππάς), Τύπης, Τεπετζής, Κάλφας, Πούλιος (58ο Εφραιμίδης), Παναγιωτίδης, Ξυνός,  Καραγάτσογλου (89ο Κασκαβάλογλου) ,Καρασιούνας, Παπάζογλου,Τάλης Ρ.

 Ηλιάδης Θεόφιλος

Σχόλια