Γ' Εθνική Κύπελλο: Έχασε την πρόκριση η Θύελλα αλλά τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα (φωτο - βίντεο)

Θύελλα Φιλώτα – Άρης 1-2
Οι «κίτρινοι» με το γκολ του Καπνίδη στο 85’ πήραν την νίκη-πρόκριση στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Μπορεί η Θύελλα Φιλώτα να άγχωσε τον Άρη ισοφαρίζοντας το ματς για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής στα τελευταία λεπτά,
αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχαν την απάντηση και κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην 2η αγωνιστική του θεσμού.

Το σκορ λοιπόν άνοιξε νωρίς για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 18’ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι «κίτρινοι».
Συγκεκριμένα, ο Σουνάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλή θέση και νίκησε τον Κοντογουλίδη κάνοντας το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς. Στη συνέχεια οι παίκτες του Καλαϊτζίδη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κυνηγώντας το δεύτερο γκολ, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 52’ όταν ο Μαρκόπουλος έκανε το σουτ και ο Ψυχογιός σχεδόν πάνω στη γραμμή αποσόβησε την ισοφάριση.
Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 81’ όταν ο Ζηνόβιος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Όμως ο Άρης βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και στο 85’ ύστερα από σέντρα του Λιόλιου ο Καπνίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.


Η χειραψία του Βέργου με τον Γαλανό πριν τον αγώνα δεν ήταν αρκετό να ηρεμίσουν τους φιλάθλους στην κερκίδα οι αντεγκλήσεις και οι αψιμαχίες ήταν αρκετές και ο καρεκλοπόλεμος καλά κράτησε… γεγονότα που δεν συνάγουν με την φιλοσοφία των δύο ομάδων.


Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Καλαιτζίδης δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου χωρίς να υπάρχει επίσημη δικαιολογία από την πλευρά του Άρη, ο Παπανώτας αναφερόμενος στην απουσία του Καλαιτζίδη είπε πως πρέπει να τιμάμε τον Έλληνα συνάδελφο εκτός αν προτιμάμε να φέρουνε προπονητές από το Καμερούν και το  Ιράν για να τους τιμάμε….. δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του τονίζοντας πως παίχτηκε αθλητικό παιχνίδι αλλά όχι ποιοτικό τονίζοντας πως ο στόχος της Θύελλας είναι το πρωτάθλημα.



Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Κιοσκερίδης (80’ Κιοσκερίδης), Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Σιμηχανίδης, Στασινόπουλος (41’ Σιδηρόπουλος), Κόλα, Μισαηλίδης (64’ Πασχαλίδης), Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης, Μαρκόπουλος.


Άρης: Μπαϊμάκης, Ψυχογιός (80’ Λιόνης), Σαλγκάδο, Λιόλιος, Γκίνο, Γκόλιας, Ρένια, Χιντασέλι, Καπνίδης, Σούντας, Σταυρόπουλος (89’ Ντουγέα)

Διαιτητής: Καρατέρπος 
Βοηθοί: Μανούρας (ΕΠΣ Τρικάλων), Τζιουβάρας (Κοζάνης) 




Σχόλια