ΑΣ Ποντοκώμης: Απέκτησε Χρήστο Τσιτλαχίδη

Ο Α.Σ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ προχώρησε στην απόκτηση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα Χρήστο Τσιτλαχίδη.  Ο  23χρονος, ο οποίος έχει ύψος 1. 98 αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με  την ομάδα του Βρυοτόπου Λάρισας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ηρακλή Πτολεμαΐδας , Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, Πρόοδος Κομνηνών, Ηρακλή Χάλκης, Βρυότοπο, και Πέλιστερ Σκοπίων.

Με την απόκτηση του Τσιτλαχίδη, ο Α. Σ.  απέκτησε πολύ δύναμη κάτω από τα γκολπόστ.
Το καλοκαίρι του 2014 ήταν ο Χρυσοστομίδης φύλακας άγγελος του Α.Σ Ποντοκώμης και μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.


Ο Α.Σ.  ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ, πλέον, είναι μία .....σχολή γκολκίπερ που βγάζει συνέχεια νέα ταλέντα.
 Από παλιά η ομάδα απαρτίζετε από κάλους τερματοφύλακες! τροφοδοτεί όλες τις ομάδες και φυσικά επωφελείται και ο ίδιος με την προσφορά κάποιων στη ομάδα.
 Το αξιοθαύμαστο της υπόθεσης είναι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από τον έμπειρο τερματοφύλακα και γυμναστή Κώστα Πενογλίδη με τους τερματοφύλακες να  είναι ορατή.

Ο Πενογλίδης δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως το μοντέλο "Νόιερ" θεωρείται ιδανικό για μένα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα. Δηλαδή ο πορτιέρο που έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα, ξέρει να την κρατήσει, να την δώσει σωστά και με τα δύο πόδια, να ξεκινήσεις επιθέσεις με μεγάλες διαγώνιες μεταβιβάσεις και γενικά να παίξει πολύ εκτός της εστίας του και τα κλασικά καθήκοντα ενός γκολκίπερ.

 Φέτος στην ομάδα υπάρχουν δυο ισάξιοι τερματοφύλακες , ο Μούσιος Νίκος και ο Τσιτλαχίδης Χρήστος που με σκληρή δουλειά θα μπορέσουν να απαρτίσουν σίγουρα μεγαλύτερες κατηγορίες έχουν πολύ καλά στοιχεία  και είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρουμε!»


Σχόλια