Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ νέων θα συμμετάσχει ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου

Έτοιμη δηλώνει η αποστολή της εθνικής μας ομάδας taekwondo
για το Innsbrug  της Αυστρίας, η οποία θα αναχωρήσει την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014. Ένας από τους 16 επίλεκτους αθλητές της εθνικής μας είναι και ο Τεληκωστόγλου Αποστόλης της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, ο οποίος θα αγωνιστεί το Σάββατο 27/9 στην κατηγορία των -80kg ανδρών και δίπλα του θα βρίσκεται και ο προπονητής του κύριος Αλμασίδης Χρήστος.
                Για τον Αποστόλη είναι η 3η συμμετοχή του ως μέλος της εθνικής μας ομάδας έχοντας στο ενεργητικό του το αργυρό παγκόσμιο εφήβων που κατέκτησε το 2012 καθώς και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε το 2014 στην κατηγορία των ανδρών.
Για την Μακεδονική Δύναμη η συμμετοχή του Τεληκωστόγλου αποτελεί την 5η εκπροσώπηση αθλητού του συλλόγου με την εθνική μας ομάδα για το 2014. Προηγήθηκαν οι Καραγκούλας Στέργιος και Τζέλλου Κατερίνα τον Μάρτιο στο Παγκόσμιο εφήβων στην Taipei και ακολούθησαν οι Μεχτερίδης Στέλιος , Τζέλλος Νικόλας τον Μάιο στο Πανευρωπαϊκό ανδρών, στο Αζερμπαϊτζάν.
                Μία συνεχής και διαρκής παρουσία αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης με τα χρώματα της εθνικής μας εδώ και 10 χρόνια, δείγμα της σταθερά ανοδικής πορείας, της οργανωμένης, μεθοδικής και αποτελεσματικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο της Κοζάνης με την άψογη συνεργασία αθλητών και προπονητών.


                Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται στον Αποστόλη και σε όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

Σχόλια