Μεταγραφικές «Ροπαλιές» του Ηρακλή Κοζάνης - Ανακοίνωσε και Γιαννούλη!!! (φωτο - βίντεο)

Το μεγάλο "μπαμ" των μεταγραφών έκανε ο Ηρακλής Κοζάνης , ο οποίος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γιάννη Γιαννούλη από τον Δούκα. 

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου  ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς ο Γιάννης Γιαννούλης θα αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του Ηρακλή  καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το τη θέση των ψηλών της ομάδας του Ζήση Τζιλήνη


Με την προσθήκη αυτή, αλλά και τις πρόσφατες μεταγραφές των  Κέκελη Σπύρου (Φλώρινα)Σιδέρη Παύλο (φλώρινα), Παπούλια Νίκο (Φλώρινα, Παντελίδη Νίκο (Άργος, Πουλιόνη  Νίκο  (Άργος), Κόλια  Γρηγόρη  (Δύναμις Κοζάνης) και  Καλαϊτζή Αριστοτέλη (Ηρακλή Θεσσαλονίκης) καθώς και την παραμονή των  Γιανουζάκου Γιώργου, Τσακμάκη Βασίλη στην ομάδα, οι δυνατότητες αυξάνονται και οι προοπτικές μιας καλής πορείας στο πρωτάθλημα δείχνουν πλέον κάτι παραπάνω από βάσιμες!!! Βοηθός προπονητή ανακοινώθηκε ο Σάκης Παπανδρέου.

Αξίζει να αναφέρουμε κάποια βιογραφικά στοιχεία του αθλητή...
Ο Γιάννης Γιαννούλης, ή "Γιανν - Γιανν" όπως συχνά αναφέρεται, γεννήθηκε στις 05/06/1976 στο Τορόντο του Καναδά. Έχει ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται στη θέση "5" (Center).
Μπάσκετ πρωτοέπαιξε στον Φιλαθλητικό Καρδίτσας, όπου και ζούσε από τη μικρή του ηλικία. Το 1994 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδας (1995,1999), ενώ ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1996.
Το 2001 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό όπου και κατέκτησε το 2002 την Ευρωλίγκα. Την επόμενη χρονιά (2003) αγωνίστηκε στο CBA με τους Γιάκιμα Σαν Κινγκς και στο USBL με τους Χάντσβιλ Φλάιτ. Τη σεζόν 2003-2004 αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο ΓΣ ενώ στο τέλος της κανονικής περιόδου μετακόμισε στην Ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα.
Τη σεζόν 2005-2006 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ουκρανίας με την Κίεβ Μπάσκετ, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε ξανά στην Ισπανία - αυτή τη φορά στην Κάχα Σαν Φερνάντο. Ο τελευταίος μεγάλος σταθμός της καριέρας του ήταν η θρυλική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, την περίοδο 2006-2007. Μετά επέστρεψε στον Πανιώνιο για δύο ακόμη χρόνια, πριν μεταγραφεί στον Πρωτέα Βούλας.
Με την Εθνική μας ομάδα έχει 62 συμμετοχές και 340 πόντους. Έχει κατακτήσει την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ 1997, έχει συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ του 2001, ενώ έχει κατακτήσει με την Εθνική Παίδων το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1993 και με την Εθνική Νέων το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1994".






Σχόλια