Η αθλήτρια Ειρήνη Μπουράκη της Εορδαϊκής Δύναμης στην Εθνική ομάδα του TAEKWONDO νέων γυναικών (UNDER 21)

Προετοιμασία στα Τρίκαλα
Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των μαθημάτων του Συλλόγου Εορδαϊκή Δύναμη οι αθλητές μας παρακολούθησαν πρόγραμμα προετοιμασίας σε camp taekwondo στα Τρίκαλα.
Οι αθλητές μας μπήκαν σε ρυθμούς προπόνησης και δηλώνουν έτοιμοι για νέες εμπειρίες και διακρίσεις.

Ωστόσο ένα σημαντικό επίτευγμα ήταν η πρόσκληση που δέχθηκε από την εθνική ομάδα Νέων Γυναικών (Under 21)   taekwondo η Ειρήνη Μπουράκη στο πλαίσιο των πανευρωπαϊκών αγώνων που θα γίνουν στην Αυστρία.

Τόσο για την ίδια όσο και για την Εορδαϊκή Δύναμη η συμμετοχή της στην εθνική αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών και ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο και στα παιδιά που έπονται.

 Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη κλήση αθλήτριας μας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς η προηγούμενη ήταν της Γραμματικής Χριστίδου η οποία την είχε αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό καθώς είχε αποσπάσει παγκόσμια διάκριση.
Μάλιστα η Γραμματική Χριστίδου πριν από λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη σε διαδικτυακό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας στον οποίο δήλωσε πως θα προσπαθήσει να συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα της Βραζιλίας.

Τέλος, θεωρούμε πως οι διακρίσεις των αθλητών μας αποτελούν τα καλύτερα εύσημα για την δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στην Εορδαϊκή Δύναμη. Γι’ αυτό το λόγο τώρα που άρχισαν οι εγγραφές σας  το ΔΣ του Αθλητικού μας Σωματείου σας απευθύνει κάλεσμα  για να γράψετε τα παιδιά σας … γιατί αποδεδειγμένα μπορούμε να φθάσουμε ψηλά…!!!

Σχόλια