Α’ ΕΠΣΚ: Εορδαϊκός – Αναγέννηση Εράτυρας 2-1 (βίντεο)

Εορδαϊκός
Πιο εύκολα απ’  ότι δείχνει το τελικό σκορ, έκανε το 4/4 ο Εορδαϊκός, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και με δύο δοκάρια (45΄ οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ του Σερσέμη και 61΄ σε σέντρα-σουτ του Σικαλόπουλου).
 Ήρωας της Εράτυρας ήταν ο τερματοφύλακας Ζαρκοδήμος, που απέκρουσε στο τετ-α-τετ του Συμεωνίδη (22΄, 85΄), σε σουτ του Συμεωνίδη (61΄), σε σουτ του Μαυροματίδη (91΄).

Στο 2΄ ωραία μπαλιά του Ηλία Τσαγκαλίδη στην «πλάτη» της άμυνας και ο Γιώργος Μαυροματίδης με «κεραυνό» στο «Γ» το 1-0, στο 41΄ ασίστ του Σικαλόπουλου στον Γιώργο Μαυροματίδη, που με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 48΄ φάουλ του Κίλη και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά, μείωσε (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ).

Καλή η διαιτησία του Ζούγρα (Ιωαννίδης- Τζουβάρας).

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Τακίδης, Χαραλαμπίδης, Π. Τσαγκαλίδης, Τζουβάρας, Σακαλής (48΄ Βοριαζίδης), Συμεωνίδης, Σερσέμης, Σικαλόπουλος (82΄ Αμαραντίδης), Ηλ. Τσαγκαλίδης (85΄ Λιάμης), Μαυροματίδης.


Αναγέννηση Εράτυρας: Ζαρκοδήμος, Δημητριάδης, Αποστολόπουλος, Τσιόρκας, Μήλιος, Μούστα, Καραμίκα (75΄ Ζιάμος), Λαζαρίδης, Κίλης, Αντωνιάδης, Τζιώτζης.

επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης 
Βίντεο: Β.  Αμπατζίδης 



Σχόλια