Κύπελλο Γ΄ Εθνικής: Άρης – Καστοριά 4-1

sentragoal
Πετυχαίνοντας και τα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο οι «κίτρινοι» πήραν την πρόκριση για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής
Μετά το πρώτο «στείρο» ημίχρονο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση στην επανάληψη απέναντι στην Καστοριά επικρατώντας με 4-1 και «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 49’ ο Προβατίδης με κοντινό πλασέ, έχοντας πάρει το «ριμπάουντ» μετά το σουτ του Πόι που βρήκε στο δοκάρι του Κοκκινίδη. Πριν περάσουν 10 λεπτά οι «κίτρινοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Καπνίδη να κάνει το γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής παραβιάζοντας για δεύτερη φορά την εστία των «γουναράδων».
Στη συνέχεια το έργο των φιλοξενούμενων έγινε ακόμη πιο δύσκολο καθώς στο 65’ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το αριθμητικό τους πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν στο 79’ οι γηπεδούχοι όταν ο Ατματσίδης ύστερα από ασίστ του Σουνά έκανε το κοντινό πλασέ γράφοντας το 3-0. Όμως οι παίκτες του Μπουγιουκλή δεν σταμάτησαν εκεί καθώς συμπλήρωσαν… καρέ στο 87’ με τον Χιντασέλι να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν στις καθυστερήσεις το γκολ της τιμής διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Μπουγιουκλής): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Προβατίδης, Πόι (68' Χιντασέλι), Καπνίδης (77' Ατματσίδης), Σουνάς, Σταυρόπουλος


ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλίας Βάλης): Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊραχτάρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης (69' Τσόπρας), Ντάμζι, Φράγκος, Γανόλης (8' λ.τρ. Τάσιος), Γιαννουλίδης, Καραθάνος.

Σχόλια