A’ ΕΠΣΚ: Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη ... ΑΕΠ Καραγιαννίων – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 3-0 (βίντεο)

Χρειάσθηκε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο και οι φωνές του κ. Σαμαρά στην ανάπαυλα για να ξυπνήσουν οι γηπεδούχοι. Στην αντίθετη πλευρά οι παίκτες της Αναγέννησης δείξαν με την εμφάνισή τους μέχρι να δεχθούν το πρώτο γκολ ότι πλασματικά βρίσκονται χωρίς βαθμό ακόμα.


Το φιλμ του αγώνα 
3΄ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν  Σαββούδης θα βρεθεί μετά από κάθετη μπαλιά του Τραπεζανλίδη απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ που θα κάνει θα περάσει απελπιστικά άουτ.
7΄ δυνατό σουτ του Τσιντού Χ. στην σωστή θέση ο Παπαγερίδης θα μπλοκάρει.
9΄ ο Κουτσομήτρος θα πιάσει δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή ο Παπαγερίδης θα απογειωθεί και θα διώξει υπέροχα σε κόρνερ.
13΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν από αριστερά
ο Ανδρονικίδης θα βγάλει παράλληλα σέντρα ο Παρλάνης δεν θα μπορέσει να πιάσει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Λούσιου η μπάλα λίγο άουτ.
21΄παράλληλη σέντρα του Ίττη από δεξιά ο Τραπεζανλίδης δεν θα πιάσει καλά το σουτ ψηλά άουτ η μπάλα.
25΄ κάθετη μπαλιά του Κωνσταντινίδη στον Γκέτσιο δυνατό σουτ ο Παπανικολάου θα αποκρούσει υπέροχα σε κόρνερ.
33΄ο Κωνσταντινίδης με το Σαββούδη θα κρύψουν την μπάλα σουτ του τελευταίου ωραία σε κόρνερ θα βγάλει εκ νέου ο Παπανικολάου.
59΄ ο Σαββούδης από δεξιά θα βγάλει παράλληλη σέντρα ο Γκέτσιος στην κίνηση σουτ η μπάλα θα περάσει τον τερματοφύλακα αλλά πάνω στην γραμμή θα σώσει ο Τσιντός Π.
70΄ ο Τραπεζανλίδης θα βγάλει ωραία τον Κωνσταντινίδη απέναντι από τον τερματοφύλακα σουτ απόκρουση με τα πόδια.
71΄ ο Τραπεζανλίδης θα δεχθεί την μπαλιά μέσα στην περιοχή  θα ανατραπεί από τον Αραμπατζή το πέναλτι θα μετατρέψει σε γκολ ο Σαββούδης 1-0.
75΄ σουτ του Χουϊλίδη ωραία στην αριστερή του γωνιά θα διώξει σε κόρνερ ο Παπανικολάου.



83΄φάουλ από δεξιά εκτελεστής ο Γκέτσιος, με το τακουνάκι μέσα στην περιοχή θα γυρίσει την μπάλα ο Σαββούδης στον Χουϊλίδη σουτ στην πορεία της μπάλας ο Λιάμης με πλασέ 2-0. (βίντεο)

91΄ ο Σαββούδης θα βρει μέσα στην περιοχή το Χουϊλίδη σουτ 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σουλίδης Ε. και βοηθοί οι κ. κ. Δραγώγιας Ε. και Χατζής.



ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς Γιαν) Παπαγερίδης Τσίλης Δημόπουλος Αλεξανδρής Ίττης Λιάμης Γκέτσιος (85΄Πιστόλας) Μετικάνος Τραπεζανλίδης (72΄  Χουϊλίδης)  Σαββούδης Κωνσταντινίδης (72΄Αναστασίου)


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Αρσενίδης) Παπανικολάου Τσιντός Π. Ανδρονικίδης (85΄ Φασούλας) Τσόμπο Κοσμίδης Κουτσομήτρος Τσιντός Χ. Παρλάνης Γκέκας (66΄ Καλογιαννίδης)  Αραμπατζής Λούσιος (71΄ Βερύκοκος)   

Γ. Αραβόπουλος 


Σχόλια