Α’ ΕΠΣΚ: Έσπασε το ρόδι η Αναγέννηση … πρώτο τρίποντο επί της ΑΕΚ

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – ΑΕ Κοζάνης  2-0
 Μεγάλη νίκη σημείωσε η Αναγέννηση Πτολεμαϊδας, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, στο γήπεδο Αγίου Χριστοφόρου. Οι γηπεδούχοι ήταν αποφασιστικοί και έπαιξαν προσεκτικά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, όμως υπέστησαν την 3η συνεχόμενη ήττα, διαμαρτύρονται για τη φάση του 12΄, ενώ πλήγμα αποτελεί η αποβολή με απευθείας κόκκινης το 90΄ του αρχηγού, Χρήστου Καραγεώργου, για απρεπή συμπεριφορά. 
Στο 8΄ με εύστοχο πέναλτι ο Χρήστος Τσιντός έκανε το 1-0 (ανατροπή του Παρλάνη από τον Μαντζιώλα), στο 12΄ ο Αντωνόπουλος πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα Νότα, ο Κουτσομήτρος με υπερένταση απέκρουσε σωτήρια, σε μία φάση που η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή. Στο 88΄ γύρισμα του Παρλάνη στον Δημητριάδη και σουτ από κοντά του τελευταίου που ο Καρανάνος δεν συγκράτησε, με τον βοηθό να σημειώνει ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.
Διαιτητές: Πανυτσίδης, Κουτζιακουτζίδης, Σύκος.
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: Νότας, Π. Τσιντός, Ανδρονικίδης (70′ Δημητριάδης), Τσόμπο, Τσάκαλος, Αραμπατζής, Κουρκουμάνος (40′ Κοσμίδης), Χ. Τσιντός, Γκέκας, Κουτσομήτρος, Παρλάνης.

Α.Ε. Κοζάνης: Καρανάνος, Παπαϊωάννου, Καραγιαννάκης (46′ Μπαλίτσας), Μαντζώλας, Παναγιωτίδης, Πουλατσόγλου, Αμπατζίδης (46′ Μαλούτας), Σαμαράς (70′ Τσαμπούρης), Καραγεώργος, Αντωνόπουλος, Ποζίδης.

Σχόλια