Διαμαρτυρία ΑΣ Μικροκάστρου - … η αγανάκτησή μας έφτασε στα όριά της …

Το ΑΣ ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ με αυτή την επιστολή διαμαρτύρεται σθεναρά για την απαράδεκτη και προκλητικά άδικη διαιτησία του διαιτητή Αρτζουμάνη και της επόπτη Φραντζοπούλου, ειδικά κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Πολυνίκη Πτολεμαΐδας που διεξήχθη το Σάββατο 25/10 στο γήπεδο στρατοπέδου Πτολεμαΐδας.
Με περισσή ευκολία και χωρίς ίχνος διάθεσης αμεροληψίας καταλογίστηκαν δύο ανύπαρκτα πέναλτι, δύο ακόμη αντικανονικά τέρματα και κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) για διαμαρτυρία.
Η προκλητική στάση των δύο έφτασε σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνουν ο περίγελος    της κερκίδας από την πλευρά των γηπεδούχων που σε κάθε φάση τον καλούσαν να δώσει κι άλλο πέναλτι.
 Και για όσους σπεύσουν να δώσουν την εύκολη απάντηση “φάγατε πέντε γκολ και σας φταίει ο διαιτητής”  θα αναφέρουμε  τη διακύμανση του σκορ και τους παραπέμπουμε στα βίντεο της εκπομπής “Ματιές στα σπορ ”
·         0-1 σκορ ημιχρόνου
·         1-1 πέναλτι στο 1’ του β’ ημιχρόνου
·         1-2
·         2-2 πέναλτι κι αποβολή για το Μικρόκαστρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία (ο ίδιος παίκτης είχε δεχτεί την  πρώτη κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο)
·         3-2 διαμαρτυρίες για οφ σάιτ
·         4-2 διαμαρτυρίες γιατί ο σκόρερ φώναξε “άσ’ την”  όταν έγινε η πάσα
·         5-2



Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να συντάξει τέτοιου είδους και ύφους  επιστολή αλλά η αγανάκτησή μας έφτασε στα όριά της … 

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ο πρόεδρος
Παπαϊωάννου Χρήστος

Σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ...ΧΑΝΕΙ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.