Β’ ΕΠΣΚ: ‘’Κρύα’’ προσγείωση για τον Ε.Α.Σ Ανθότοπου (φωτο)

Ηρακλής Κρυόβρυσης – Ε.Α.Σ.  Ανθότοπου 5-1
Φρένο στο σερί 3 νικηφόρων αγώνων έβαλε η ομάδα της Κρυόβρυσης στον ΕΑΣ, συντρίβοντας τον με 5-1. Οι δύο ομάδες πορεύονται πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, και στο -5 από την 1η.
  Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα εμφανίστηκε η ομάδα του ‘’Γηραιού’’ Κρυόβρυσης, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, αφήνοντας τον Ανθότοπο σε έναν άχαρο και παθητικό ρόλο, έχοντας όμως κατά διαστήματα κάποιες εκρήξεις στο παιχνίδι του, ικανές μάλιστα να καταλήξουν σε γκολ.


  Η πρώτη καλή στιγμή έγινε από τον Ανθότοπο, μόλις στο 7’ λεπτό, με πρωταγωνιστές τους Γοτουχίδη και Αλεξανδρίδη, με τον πρώτο να σεντράρει από πλάγια, και τον δεύτερο να πιάνει το σουτ, καταλήγοντας όμως στην αγκαλιά του Αντωνιάδη. 

Γρήγορα όμως η ομάδα της Κρυόβρυσης πήρε το προβάδισμα, όταν στο 16΄λεπτό, και έπειτα από κακή εκτέλεση φάουλ των παικτών του Ε.Α.Σ, οι παίκτες του ΄΄Γηραιού΄΄ βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Αργυρόπουλο να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, και αφού περάσει και τον Ζιώγα, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση ήταν άμεση από τον Ανθότοπο, και συγκεκριμένα στο 19 λεπτό, όταν ο Παπαγερίδης αστοχεί εξ΄ επαφής, μετά την σέντρα του Αλεξανδρίδη, από το ύψος της μικρή περιοχής.

  Το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-0, έχοντας μετά το 20’ λεπτό, δύο αποτελεσματικές φάσεις, τόσο στο 25’ με τον Αργυρόπουλο να πλασάρει εύστοχα από το ύψος του πέναλτι, όσο και στο 45’ με τον Βλάχο να γράφει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ζιώγα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, με την μόνη διαφορά την εκτίναξη του σκορ σε 5-1. Το μόνο που κατάφερε ο Ανθότοπος ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής, από το μοναδικό καλό στημένο (κόρνερ) που είχε στο παιχνίδι, χρήζοντας σκόρερ τον Αλεξανδρίδη με ωραία κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση ακριβείας του Τίλι.

 Απεναντίας, η Κρυόβρυση είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, γινόταν επικίνδυνη κάθε φορά που περνούσε το κέντρο, με αποτέλεσμα ο Αργυρόπουλος να ολοκληρώσει ‘’καρέ’’ τερμάτων, αρχικά στο 58’ λεπτό, έπειτα από αντεπίθεση, και εν τέλει στο 85’ λεπτό, σημειώνοντας το ομορφότερο γκολ της συνάντησης, με σουτ έξω από την περιοχή.
 Δίκαια φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι για καθαρό πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 79΄λεπτό, όταν ο Τίλι ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή. 
Μάλιστα το σκληρό μαρκάρισμα έγινε από πίσω, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του Ε.Α.Σ να βγει αναγκαστικά αλλαγή


Ε.Α.Σ  Ανθοτόπου (Λάμπρος Βήττας): Ζιώγας, Βρόικος, Μπόντσας, Τριανταφυλλίδης (Ανθιμόπουλος 76’), Φίσκας, Λαζαρίδης, Τοπαλίδης,Τίλι(Τσελαπτσής 82’), Γοτουχίδης, Αλεξανδρίδης,Παπαγερίδης(Σείσογλου 62’)


Ηρακλής Κρυόβρυσης (Θεοδωρίδης Φώτης):Αντωνιάδης,Αργυρόπουλος(Παπαδόπουλος Δ),Βλάχος Σ, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος,Τσενόλλι,Αιχμαλωτίδης(Χριστοφορίδης 64’),Ιωσιφήδης, Βερύκοκος (Μπαμίνης 88΄), Βλάχος Ν, Βασιλειάδης.

επιμέλεια: Λαζαρίδης Τάσος








Σχόλια