Β’ ΕΠΣΚ: Δεν τα κατάφερε το Βέρμιο μέσα στην Ποντοκώμη (φωτο - βίντεο )

ΑΣ Ποντοκώμης – Βέρμιο Καρυοχωρίου 3-1

Δεν τα κατάφερε το Βέρμιο να πάρει τον βαθμό ή  τους βαθμούς, μέσα στην έδρα της Ποντοκώμης, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
 Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις , με γρήγορο ρυθμό ορισμένες φόρες, 4 γκολ, μιας και έληξε με 3-1 υπέρ της Ποντοκώμης.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για το Βέρμιο και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να προηγηθεί και στο σκορ στο 7΄ με τον Παπαδάκη. Στην συνεχεία η ομάδα της Ποντοκώμης συνήρθε και κατάφερε στο 12΄να ισοφάριση και να κλείσει το σκορ με προηγούμενη με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και η δυο ομάδες παίξαμε ανοιχτά με την ομάδα του Βερμίου να κάνει της τελευταίες προσπάθειες να ισοφάριση, αλλά στο 70΄ δέχτηκε  και το τρίτο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα.


Αξιοσημείωτο είναι ότι στο 28΄ ζαλίστηκε ο παίκτης της ομάδας του Βερμίου Χαρίτων με αποτέλεσμα να διακοπή ο αγώνας για λίγα λεπτά, βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο του παρασχέθηκαν η πρώτες βοήθειες, εν συνεχεία μπήκε ξανά στο παιχνίδι αλλά στο 40΄δεν μπόρεσε να συνεχίσει με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ Καραγιαννάκο Δημήτρη το βράδυ της Κυριακής μας επισήμανε ότι δεν ήταν τίποτα το σοβαρό.
Να επισημάνουμε εδώ ότι στον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον φίλαθλο που έχασε την ζωή του στην Κρήτη και στον αγώνα Ηροδότου- Εθνικού Πειραιά.

Φάσεις και γκολ
Στο 3΄   πρώτη καλή φάση όταν σε δυνατό σουτ του Χαρίτων λίγο μέσα από την περιοχή και πλαγιά, η μπάλα έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 7΄ εκτέλεση φάουλ του  Πανάκη, βρίσκει  μόνο του τον Παπαδάκη που έφυγε πίσω από τους αμυντικούς και με ωραίο σουτ θα κάνει το 0-1.
Στο 12΄έχουμε την απάντηση στο γκολ του Βερμίου, από την ομάδα της Ποντοκώμης όταν σε σέντρα που βγάλανε, εκεί βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή ο Σαμαράς που έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα.
Στο 28΄ ο παίκτης του Βερμίου, Χαρίτων αισθάνεται δυσφορία,  διακόπτεται για λίγο το παιχνίδι, αλλά   όπως προαναφέρουμε δεν ήταν κάτι το σοβαρό.
Στο 30΄ ευκαιρία με τον Κουϊρουκίδη , όταν σε εκτέλεση φάουλ έπεσε στην γωνία του ο τερματοφύλακας Βαρβαρούσης.
Στο 35΄ ανατροπή για την Ποντοκώμη με τον Αντωνιάδη αυτή την φορά, όταν σε γύρισμα των αμυντικών του Βερμίου πίσω στον τερματοφύλακα, και ενώ έλεγχε την μπάλα ο Βαρβαρούσης, δέχτηκε την πίεση του Αντωνιάδη, αυτός έκανε το τραγικό λάθος να τον τριπλάρη αλλά έκλεψε την μπάλα ο επιθετικός της Ποντοκώμης έκανε την ντρίπλα στον τερματοφύλακα και με σουτ έκανε το 2-1.
Στο 44΄ νέα ευκαιρία για την Ποντοκώμη όταν σε σέντρα που έβγαλε ο Αντάρας, η μπάλα πέρασε μέσα στην περιοχή, εκεί βρέθηκε ο Αντωνιάδης έκανε το μονοκόμματο σουτ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Βερμίου.
Με την έναρξη του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 49΄ έχουμε την ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε φάουλ του Χριστοφορίδη η μπάλα πέρασε από το τοίχος, αλλά κατέληξε άουτ.
51΄ ευκαιρία για την Ποντοκώμη όταν σε παράλληλη σέντρα που έβγαλε ο Μάγγος, η μπάλα έφτασε στον Γκάλια που έπιασε το μονοκόμματο σουτ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Βαρβαρούσης.
Στο 70΄ το 3-1 για την Ποντοκώμη με τον Παρασκευόπουλο όταν σε σέντρα που έβγαλαν, εκεί βρέθηκε μέσα στην περιοχή, και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 88΄ τελευταία ευκαιρία για την Ποντοκώμη με τον Σαμαρά, και αφού πέρασε τον αμυντικό με πολύ ωραία κοφτή τρίπλα, βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Σωτηριάδης με επόπτες κ.κ Σπέντσα, Πανυτσίδου.

Α.Σ. Ποντοκώμης (Φερλαχίδης): Πενογλίδης, Παπαδόπουλος, Τσαρσιταλίδης, Αντάρας, Πασχαλίδης( 70΄Ψαρράς), Κουιρικίδης, Ευαγγελόπουλος, Γκάλιας, Αντωνιάδης( 57΄Παρασκευόπουλος), Σαμάρας, Σαλονικίδης(46΄Μάγγος).

Βέρμιο Καρυοχωρίου ( Γεωργιαδης): Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης ( 60΄Σεμερτζίδης), Ρωσσίδης, Πουλασίκιδης, Γκιούρος, Παπαδάκης, Πανάκης, Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Αμ.( 70΄Παπαθανασίου), Χαρίτων(40΄λ.τρ. Χριστοφορίδης).




















Γραφείο τύπου: Βέρμιο Καρυοχωρίου

Σχόλια