Συλλέκτης 19 Μεταλλίων η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος

Δεκαεννέα αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης συμμετείχαν το σαββατοκύριακο 22-23 Νοεμβρίου 2014  στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό που έλαβε χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.  Στόχος του πρωταθλήματος ήταν η στελέχωση του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικές κάσκες και ηλεκτρονικούς θώρακες δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό και ειδικό βάρος στους αγώνες. Και οι 19 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας 7 χρυσά, 5 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια.


  Χρυσά μετάλλια
Διάφας Παναγιώτης
Μαλούτα Ερασμία
Μπαντιούκας Γεώργιος
Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος
Τεληκωστόγλου Αποστόλης
Τζέλλος Νικόλαος
Τζέλλου Αικατερίνη

Αργυρά μετάλλια
Νικολαΐδου Αναστασία
Παπαδόπουλος Γ. Ιωάννης
Παπαδόπουλος Ε. Ιωάννης
Μεχτερίδης Παπαδόπουλος Στέλιος
Παυλίδου Μαρία

Χάλκινα μετάλλια 
Γκαραβέλλα Αικατερίνη- Ιωάννα
Πασχαλίδης Παναγιώτης
Τσαβδαρίδου Δ. Ελισάβετ
Τσαβδαρίδου Κ. Ελισάβετ
Τσάμπουρα Άννα-Μαρία
Ζυμπάς Πέτρος
Τσαβδαρίδης Γεώργιος

     Επίσης το σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου 2014  οι αθλητές μας Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος, Μπουντιούκος Σπινάρης Νικόλαος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Νικολαΐδου Αναστασία θα συμμετάσχουν στο διεθνές πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας  ως μέλη της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος. Στο ίδιο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος και οι πρωταθλητές μας Τζέλλος Νικόλαος, Τεληκωστόγλου Αποστόλης και Μεχτερίδης Παπαδόπουλος Στυλιανός ως μέλη του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές που θα αγωνιστούν στην Βουλγαρία.


Σχόλια